Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula123123

Jak przekonać swojego faceta, że jestem gotowa na dziecko

Polecane posty

Gość Paula123123

Cześć dziewczyny :) Poruszam ten temat ponieważ nie wiem co zrobić:( Mam 20 lat jestem z chłopakiem przeszło 2 lata bardzo go kocham i wiem że to jest ten jedyny :) niestety spotkało nas nieszczęście :( miesiąc temu poroniłam to był szok dla nas :( Teraz ja bardzo chce to powtórzyć niestety wydaje mi się że mój chłopak uważa że jestem na to za "głupia" tzn wydaje mi się że on uważa że ja nie dam rady itp. Rozmawiałam z nim ale on cały czas mówi coś innego :( dziewczyny POMOCY :(

Gość vvvvvvvvvvvvv554545
chlopak ma racje, jetses za mloda i za glupia, w tym wieku dzieci sie nie robi

Gość Paula123123
Akurat co Ty możesz o tym wiedzieć co ja potrzebuje, to że ma 20 lat to nie znaczy że nie jestem gotowa na dziecko... Co innego jakbym miała 16 lat to rozumiem ale 20... Moja mama miała 21 lat jak urodziła pierwsze dziecko i niczego nie żałuje, a wtedy czasy były inne. Więc o takie wypowiedzi nie proszę a szczegónie przez osoby które nic na ten temat nie wiedząc tzn. co czuje kobieta po poronieniu itp.

Gość Paula123123
Zapomniałam jeszcze dodać że bardzo cieszyliśmy się z tego dziecka i on bardzo chce je mieć ale nie wyobraża sobie przechodzić tego jeszcze raz... Wprost mi tego nie powiedział ale wydaje mi się że właśnie chodzi o to o czym pisałam w pierwszym poście...

Gość frrtyt
ukończyłaś edukację? masz pracę? czy chcesz dzieciaka, bo nie masz innego pomysłu na życie? Najpierw zajmij sie sobą, a potem pomysl o dziecku. Twój chłopak, to mądrzejszy od ciebie jest na pewno...