Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feelyourbody

Głodóweczka 2 tyg. + 2 tyg. na trzech gryzach kanapki + WODA

Polecane posty

Gość Feelyourbody

Kto się dołącza do wspierania na gg w trudnych momentach, gdy będzie się chciało jeść lub nie będzie się chciało ćwiczyć? Moje gg to 42211585. Muszę schudnąć!!!!!!! Nie ma innej opcji:(((( Chcę kupić sobie nowe spodnie rozmiarek maluteńki. Plan? Zrzucić równe 30 kilogramków. Mam nadwagę wg. BMI. Szukam dobrej duszki, która jest zacięta tak jak ja i nie uważa, że to chore by schudnąć 30kg jak najszybciej, ćwiczyć jak najwięcej i zrobić od dziś/jutra głodówkę 2tyg. + 2 tyg. na góra trzech gryzach kanapki, to z mojej strony, ale która by chciała się powspierać. Pozdrawiam!!!!!!!!

Gość Kinia52437299
hej ;) ja bardzo chetnie bo juz patrzec na siebie nie moge tyle w ostatnium czasie przytylam ze maskraa :/ musze zrzucic conajmniej 10kg, zeby wrocic do swojej normalnej wczesniejszej wagi. Bardzo chetnie sie przylącze i bede cie wspierac na gg a nawet na tel czy sms ;) bo na gg nie zawsze mam mozliwosc byc niestety :( Razem musi nam sie udać ;) latoo idzie i trzeba sie sipieszyc z tym odchudzaniem a nie obijac i uzalac ! ;)

Gość Kinia52437299
ja planuje wytrzymc na glodowce 14 dni, tylko za kazdym razem sie poddaje bo wlasnie motywacji i wsparcia brak ;(

Gość Feelyourbody
To czekam na wiadomość na gg:-) :-) :-) lub Ty podaj swoje gg- jak chcesz:) No tak na kanapkach to nie głodówka, ale 3 gryzy to co to jest... to jeśli się tyle wody wypija w ciągu dnia to jak się zmiesza te 3 gryzy to jakby się równiedobrze sok wypiło jakiś zagęszczony;/

Gość 323r32r23r
wyjaśnij mi jedno, skąd uwazasz że na głodówce schudniesz najszybciej? Ja znam osobe co była na 40 dniowej głodówce i schudła tylko 5 kilo... :( Po za tym, dziwi mnie wybór, po głodówce przeciez sotsuje się wyłącznie soki warzywne bo jelita podobno nie bedą chciały nic inneog trawic

Gość Feelyourbody
Niemożliwe, że tak mało, może coś miała chore w organiźmie, jak dla mnie to szok informacja to co Ty piszesz:)

Gość qqqqqqqqa
wielkanoc sie zbliża - a wy na glodówce?

Gość Schudnij 10 przytyj 20
Jasne, po co na luzie zdrowo jeść, nie czuć głodu, dostarczac organizmowi składników odżywczych. Kto by chciał. Lepiej się głodzic i wrócic tu za 2 miesiące z paniką "schudłam 10, przytyłam 20". Poza tym przyjmij do wiadomości że organizm potrzebuje kalorii do procesów życiowych - serce musi bić, układ nerwowy działać, musisz się pocic, oddychać, itd itd. Jak organizm ma żyć bez kalorii? Nie mówię już o banałach typu zniszczone włosy czy szara cera, ale jeżeli nie masz pojęcia o odżywianiu to głodówką możesz nawet uszkodzić mięsień sercowy. I NIGDY nie zrozumiem po co ludzie to robią. Co innego głodówka oczyszczająca, co innego głodówka jako sposób-bardzo wątpliwy - na odchudzanie. Czy nie lepiej i nie przyjemniej zacząć się zdrowo odżywiac? A co do przykładu który ktoś wyzej napisał, ze gość na 40 dniowej głodówce schudł 5 kg - bardzo mozliwe. Organizm bronił się ze wszystkich sił, magazynował co się dało, zatrzymywał wodę - i taki był efekt. Jest on częstszy niż się wam wydaje.

boże, widzisz i nie grzmisz! Dziewczyny, jak chcecie schudnąć i nie zaszkodzić zdrowi oraz uniknąć efektu jojo, to na pewno nie na głodówce! Trzeba się zacząć racjonalnie odżywiać i gubić powoli, ale konsekwentnie! Zastąpić batoniki jabłkami, masełko olejem rzepakowym, który jest najzdrowszy i ma najlepszy skład tłuszczowy, biały chleb razowym... waga sama zacznie lecieć w dół :)