Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bystra magda

Pomocy! Czy w takim wypadku mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość bystra magda

Na imprezie troche zaszalałam i połknęłam spermę około 12 facetów. Potem miałam rozwolnienie i boję się że część plemników mogła przetrwać, ponieważ miałam biegunkę niemalże zaraz po tym. To trochę krępujące ale kiedy pierdzialam na kiblu nastapil ogromny rozbryzg i boje sie ze moja mala mogla dostac rykoszetem . Skad pewnosc ze w sikach nie ma rowniez plemników, czy nerki dobrze flirtuja? Czy ktoś juz miał podobny problem? Proszę o poważne odpowiedzi! Już 6 h spoźnia mi się okres i mam wzdęcia (czytałam że podczas ciąży pojawiaja sie wzdecia). pomocy :(

Gość czego to ludzie nie wymysla
woda w klozecie jest bystrzejsza od ciebie

hahhaha takich jazd to nawet ja nie mam :D Nie to nie możliwe bo masz przecież enzymy trawienne w organizmie ;)

Gość Paula123123
Chcesz poważnych odpowiedzi a sama robisz sobie jaja na forum!!!!!!!!!!! Żałosne

Gość bystra magda
ALe na 100% ? Bo koleżanka mi nagadała, że one są jak pasożyty i kwasy zoladkowe ich nie ruszaja.

Gość Paula123123
Ja pierdziele powiem szczerze że tylko takie bystre jak Ty potrafią wymyślać takie pytania :) po prostu brak słów. Nie rób sobie żartów, bo tu na forum porusza się poważne tematy!!!!