Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipoliza Toruń

Markowski Toruń lipoliza

Polecane posty

Gość lipoliza Toruń

Witam, czy ktoś był u tego Pana ? Jak efekty ? Ma uprawnienia ? W necie nic nie ma :O

Gość lipoliza Toruń
proszę o opinię

Gość cherry89
A jakie znaczenie ma kto to robi? To nie jest krojenie, ważniejsze jest czym to robi i czy na Ciebie zadziała, jakbyś na lifting czy liposukcję szła to rozumiem, że może lekarz ma znaczenie

Gość też zainteresowana lipoliza
potrzebne są do tego uprawnienia, więc najwyraźniej to nie takie hopsa Poza tym jak się spartaczy to są pod skórą grudki

Gość cherry89
A wiesz już czym chcesz bądź będziesz miała wykonywany zabieg czy ważniejsze jest dla Ciebie co myślimy o lekarzu?

Gość też zainteresowana lipoliza
a co polecasz cherry ? Jaki środek ?

Gość cherry89
W USA wykonują to nawet kosmetyczki po kursie, do tego nie trzeba być chirurgiem, pewnie ma jakiś certyfikat z tej dziedziny, ale ja bym się bardziej zastanawiała czym się to robi niż kto, bo jakie grudki jak się okaże że np nie działa??

Gość lipoliza Toruń
ja nie byłam na konsultacji, dopiero się zastanawiam dlatego pytam o opinię, zwłaszcza, ze konsultacja kosztuje 120zł a pani przez tel nie umie nic powiedzieć na ten temat

Gość cherry89
Interesuję się tym bo też chcę to wykonać i dla mnie ważniejsze jest to czym to będzie zrobione i żeby było taniej, miejcie świadomość że nie wystarczy 1 ampułka ;) W Polsce robi się głównie fosfatydylocholiną, ale jest też aqualyx i fosfatydylocholina wzbogacona

Gość lipoliza Toruń
najchętniej bym zrobiła laserową, ale myślę, ze on nie ma spzrętu, bo na stroie nic nie piszą na ten temat, natomiast iniekcyjna wymaga czasu Zadam może inne pytanie, aki środek polecacie i czy ktoś u tego Pana był i czy faktycznie używa on wysokiej jakości preparatów

Gość lipoliza Toruń
jaką polecasz? Ja chcę zrobił lydki a tam mam raczej zbity tłuszcz, którego zrzucić się nie da inaczej jak zabiegiem

Gość cherry89
To masz poważny problem zależy co poleci Ci lekarz, znam odpinie że Aqualyx działa na każdego ale może nie tak bardzo i można go co 3 tyg wykonać. fosfatydylocholina nie działa podobno na każdego, ale redukuje bardziej i jest się opuchniętym. Nie jestem lekarzem, ja chyba zrobię sobie we Wrocku mimo iż jestem z Krk bo tam za ampułkę biorą 150 zł

Gość lipoliza Toruń
na duże redukcji mi nie zależy, raczej na delikatnym wymodelowaniu, 3cm to już by była rewelacja

Gość cherry89
3 cm to mniej więcej 2 zabiegi ;)

łydziska mam solidne, jak panczenistka hihi niestety gość na stronie nie psize ile za łydki bierze, pani przez tel też nie umie powiedzieć może ktoś się orientuje, gdzie w kuj-pom można zrobić zabieg z użyciem dobrych materiałów ?

Gość cherry89
Kiedy masz tą konsultację? Napisz co Ci lekarz powiedział? I ile Ci powie za ampułkę bo jak więcej niż 200 zł to sorry zrobisz taniej ;)

Gość cherry89
Raczej w tym woj. nie zrobisz ;) Najtaniej we Wrocławiu i Warszawie ;)

Gość lipoliza Toruń
ja to muszę dopiero się umówić, bo przez tel nic nie chcą powiedzieć podbródek od 300 zł żuchwa od 600 zł brzuch 600-1500 zł biodra 600-1500 zł pośladki 600-1500 zł uda cz. wewnętrzna od 600 zł uda cz. zewnętrzna 600-1500 zł okolica kolan od 600 zł ginekomastia od 300 zł takie ma ceny na stronie, nie wiem za bardzo ile ampulek na co sie zużywa

Gość cherry89
Zależy od powierzchni, kolana to raczej max 2, podbródek zazwyczaj jedna max dwie. Uda, brzuch łydki są trudne to powiedzenia bo zależy jaka powierzchnia Sprawdziłam pan dr M. używa fosfatydylocholiny

Gość cherry89
Tylko że nie wiem czy wiesz ale ta pani nie ma specki w tej dziedzinie, lipoliza to zabieg dermatologii estetycznej, a nie chirurgii

Gość lipoliza Toruń
tylko ten pan ma fatalne opinie jako dermatolog, taki zwyczajny, dlatego troche sie cykam

Gość cherry89
Nie przeginaj że jakoś daleko do Wawy masz ile z Toruń 3h pociągiem? Do Wrocka prewnie z 5, więc chyba tragedii nie ma :P

Gość cherry89
Proszę Cię, to nie jest trudne tym bardziej że są już do tego specjalne igły jakby nie to że normalnemu śmiertelnikowy nie sprzedadzą to bym sobie sama zrobiła

Gość lipoliza Toruń
najchętniej bym poszła na zabieg na śląsku, bo tam mam gdzie kimać, do Wawki musiałabym jechać autem, a się boję , że będzie pote bolało, bo pociągi rzadko, o Wrocławie nawet nie wspominam, tam musiałabym mieć gdzieś kimkę :)

Gość lipoliza Toruń
pnoć można z zagranicy sprowadzić, miałam gdzieś stronkę z takimi specyfikami, poszukam w historii

Gość cherry89
W Katowicach najtaniej nie jest, ale we Wrocku są najtańsze usługi chirurgii plastycznej i dermatologii estetycznej :) W sumie możesz iść na tą konsultację zobaczysz co Ci powie :)

Gość cherry89
Na tej stronce masz tylko wypełniacze, podobno fosfatydylocholinę nei bardzo można kupić nie będąc lekarzem