Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baska192837465

Zbyt szczupła?

Polecane posty

Gość quack kwak
maluczcy ludzie tak leczą swoje liczne kompleksy jeszcze nie spotkałam pięknej kobiety, która mówiłaby o innej: za gruba, za chuda, za niska, za wysoka za to "żyrafy" autorstwa kobiet 150cm+ i odwrotnie, mówienie "za chuda" przez osoby z nadwagą itd. - nagminnie

Gość biala kawq
Ja akurat wiem dokladanie co czujesz bo mam 179cm i 58kg wiec do zazdrosnych wypelnionych jadem komentarzy juz przywyklam. Ja sie dobrze czuje w moim ciele i nie musze leczyc kompleksow jadac po innych. No chyba ze ktos mnie ostro zdenerwuje :P i sory za te literowki ale siedze w pociagu trzesie i pisze z telefonu :)

W większości takie komentarze słyszy się od dziewczyn, dlatego pytam co mężczyźni o tym sądzą. Pytanie do biala kawq: Nosisz wysokie obcasy przy swoim wzroście?

Gość biala kawq
A kto powiedzial ze nie cwicze :O cwicze ale po to zeby cialo bylo jedrne a nie twarde i zylaste od miesnk raczej figura BJergem mnie nie jara🖐️

biala kawq -> żeby mieć takie mięśnie to byś musiała po kilkanaście godzin tygodniowo ćwiczyć ;] baska192837465-> nic nie sądzą bo i tak najważniejsza w wyglądzie jest buźka

Gość biala kawq
Haha no ba. Plaskie mam tylko do prowadzenia auta :D jak mialam nascie lat to wzrost mnie bardzo dolowal ale pewnegk dnia doznalam olanienia ze na co mam niby nazekac? Na dlugie nogi ? Na to ze ciuchy lepiej na mnie leza ? Ze mam bardziej reprezentatywny wyglad i moj wzrost wiele mi ulatwia?:P

Gość potwierdzone und
sprawdzone, wasze buzki do mojej sie nie umywaja, wiele osob sie za mna oglada lub gapi nha twarz, w oczy, mimo mankamentow figury :classic_cool: wysokich, niskich, grubych, chudych jest wiele, ale osob z tak ladna twarza i oczami niewiele :classic_cool:

Gość 1Wiki...
Bez obrazy ale grube osoby budzą we mnie obrzydzenie...i wspolczuje im serdecznie

Gość potwierdzone und
ze na co mam niby nazekac? Na dlugie nogi ? Na to ze ciuchy lepiej na mnie leza ? Ze mam bardziej reprezentatywny wyglad i moj wzrost wiele mi ulatwia? - leczysz kompleksy :classic_cool: wzrost i waga nie sa bardzo wazne, najwazniejsza jest twarz, wielu naprawde wielu mezczyzn to mowi :classic_cool: a niski wzrost? opiekuja sie toba na kazdym kroku, jestes ich mala ksiezniczka, masz drobniutkie stopki i dlonie :classic_cool: a nie taka zyrafa :P

Gość biala kawq
Cwicze 3 razy w tygodniu po godzinie i mnie to w pelni wystarcza nic mi sie nie rozplaszcza ani nie trzesie :D

Z tym się zgodzę, mało jest osób z pięknymi twarzami i to główne kryterium przy wyborze partnera...Chyba jestem stracona :P

Gość erwargrhr
a ile ważysz autorko, że tak narzekasz?:P

Gość biala kawq
Potwierdzone, spoko ja.nie mowie ze wysoki wzrost jest jedynym slusznym ty pewnie jestes niska i wiesz jakie sa plusy twojego wzrostu i to jest ok po co szukac w soie wad i sie dolowac ;P

Gość potwierdzone und
co moge powiedziec o mojej twarzy? hm. jest klasycznie landa (piękna), proporcjonalna, oczy mam piękne, niebieskie, kocie, pare razy sie zdarzylo ze jak facet w nie popatrzyl to wzroku nie mogl oderwac :D wiele osob mowi mi ze twarz mam sliczna, bylo juz tak nawet jak bylam jeszcze nastolatka, chociaz ostatnio mi strasznie wyladniala, wydoroslala :P

Gość potwierdzone und
biala kawq, dokladnie, sa plusy i minusy niskiego czy wysokiego wzrostu, kiedys tez nie lubialam swojego wzrostu i tez nagle doznalam olsnienia :P

Nie narzekam, tylko szukam odpowiedzi na odwieczne pytanie kogo wolą mężczyźni. Powtórzę raz kolejny: nigdy nie mialam problemu z wagą czy ze wzrostem. Za to inni mają duży problem z moim wyglądem :P

Gość erwargrhr
no wolą szczupłe, ale nie chude kobiety, z nadwagą nie wolą :P

potwierdzone und i co daje Ci ta piękna twarz? Wiecznie jej nie zachowasz, może i to fajne kiedy faceci się za Tobą oglądają, ale czy nie lepiej być najpiękniejszą dla tego jedynego? Jednakże cieszę się Twoim szczęsciem :)