Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simooonaa

jak mam interpretowac ta wrozbe?

Polecane posty

Gość simooonaa

Zapytalam o to, czy mezczyzna z ktorym zerwalam kontakt 10 dni temu odezwie sie do mnie, a ten Pan odpisal mi tak: wróżbita maciek ja widze jakiś zmartwienia u niego nie zaciekawie to wyglada , karty wyrażnie pokazuja meżczyzne obok pani wize zwiazek na przestrzeni czasu bedzice razem ze soba Nie rozumiem tego, czy on pisze, ze poznam innego mezczyzna z ktorym sie zwiaze czy pisze o tym o ktorego zadalam pytanie, jak wg was?

Gość simooonaa
no prosze was, jakbyscie to rozumieli?

Gość simooonaa
jak sie nie zalozy tematu o cipie czy kupie to nie mozna liczyc na odpowiedz:o

Gość o bożełe
nie wiadomo, bo nie jest to jednoznacznie określone, będziesz z mężczyzną, ale jakim to już czas pokaże 🖐️

Gość kurdybanek
zostałaś naciagnienta na kasę wiadomo ze będziesz cierpieć przez ten grzech bo biblia zabrania chodzic do wróżbitów i samemu wróżyć

Gość simooonaa
podnosze bo wazne

Gość odświerzam temat
poznasz jakiegos fagasa na przestrzeni najblizszych miesiecy, ale on niestety po pewnym czasie odejdzie

Gość Katarzyna sprezynaa
niby widzial ten caly wrozbita jakis zwiazek z facetem ale ktorym to ja nie wiem bo wrozba jest bardzo ogolna takze taki wrozbita jak z koziej duoy traba bo taka ogolna wrozbe to i ja moge przepowiedziec bo z kims sie pewno zwiazesz czy to za 2 miesiace czy za rok a moze i za 3 lata....

Gość Katarzyna sprezynaa
niby widzial ten caly wrozbita jakis zwiazek z facetem ale ktorym to ja nie wiem bo wrozba jest bardzo ogolna takze taki wrozbita jak z koziej duoy traba bo taka ogolna wrozbe to i ja moge przepowiedziec bo z kims sie pewno zwiazesz czy to za 2 miesiace czy za rok a moze i za 3 lata....