Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatkazkrotkimstazem

czy są tutaj malzenstwa bezdzietne?ile jestescie po slubie?

Polecane posty

Gość mezatkazkrotkimstazem

ile jestescie po slubie? co robicie wieczorami, spedzacie wieczory w domu czy gdzies z mezem wychodzicie? My jestesmy prawie 7 miesiecy po slubie, narazie dzieci brak :)

Gość tak ja jestem
ale nie z tego ze nie che miec narazie dzieci ale ze staramy sie juz juz dosc długo po slubie jestem prawie 4 latka i juz brakuje tego dzieciatka a czas spędzamy roznie to wypad do kina ,to do znajomych, kina itd ,itd ale juz zdąrzylismy sie soba nacieszyc i przydala by sie mala istotka powoli do tego zmierzamy

Gość tak ja jestem
no u ciebie 7 mieisiecy po slubie to raczej jeszcze nie bezdzietnosc :)

Gość wEKFLKDSJLK
my tez jakos 3 lata po slubie ale na razie nie chcemy dzieci, skupiamy sie na karierze, jak bedzie dobrze platna praca to wtedy tak inaczej nie chce dziecka wychowywac i oszczedzac na wszytskim, aby zaspokoic wlasne chcenie miecia dziecka!

Gość hej. my
Hej. My jesteśmy 3,5 roku po ślubie i też puki co bez dzieci, ale... odkładaliśmy tą decyzję na później, aż w końcu się zdecydowaliśmy. Dużo emocji, radość, ale niestety poroniła, 4 m-ce temu :( I teraz zastanawiam się czemu ja taka głupia byłam i wcześniej się nie staraliśmy, bo teraz gdy chcemy to nie możemy :( Warto to przemyśleć jednak. A co robimy wieczorami. Zależy. Ja nie pracuję, a mąż na zmiany, więc często go nie ma. Mamy dość dużą rodzinę więc często czas u nich spędzamy, no albo: komputer.

Gość ja znam parę która chodzi
my bylismy 6 lat bez dzieci z wyboru, wieczory to wspólne filmy, kolacyjki przy świacach (czasem ;) ) przy drinku, wspólne wypady, wieczorki pełne seksu ;) Do wyboru, do koloru :)

My bylismy bez dzieci 5 lat: najpierw nie chcielismy, potem jak chcielismy nie wychodzilo. Kiedy juz nie myslalam o staraniu sie bach! ciaza teraz mamy 2 letnia coreczke, ktora daje nam niezle popalic:))

Gość Iryyda
Bylismy sami przez 4 lata. Różnie - wypady do kina, teatru, na koncerty, do znajomych, trochę imprez różnego typu. Poza tym do fajnych knajp - na ciekawe kawy, herbaty, czasem wino.