Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VincentVega07

Sex. Czy im szybiej tym lepiej?

Polecane posty

Witam. Napiszę krótko zwięźle i na temat. Mam 22 lata i jakby to ująć nie miałem tak pełną gębą kobiety. Było kilka sytuacji kiedy moglem "zaliczyć", chociażby pojechałem do mieszkania nieznajomej poznanej w klubie i było już prawie ale skończyło się na pracach ręcznych bo nie byłem przekonany co do tego. Dodam, że chodzę często do Krakowskich klubów i z poznawaniem dziewczyn problemów nie mam żadnych. W gronie znajomych nazywany jestem "psem na baby". Ale jakby to ująć odwlekałem "to" tak długo bo czuję, że trzeba taką chwilę przeżyć z kimś właściwym, a nie z przypadkową osobą. I nie jestem ciamajdą, nie jestem wymoczkiem, nie jestem zapuszczony:) pozdro;]

Gość tojestzalaaaaaamka
ok ale kogo to ?

Gość to akurat wiek..
Bardzo dobre podejście:) nie spiesz się za bardzo, ale też nie odwlekaj w nieskończoność, nie idealizuj... no i nie obiecuj sobie nie wiadomo czego po pierwszym razie z kobietą..

Ach, zapomniałem dodać..."proszę o inteligentne odpowiedzi", litości. Skoro nie interesuje cię ten temat to nie pisz...proste i logiczne:)

Gość reterter
Dziwne... czekasz na tę właściwą a latasz po klubach i obmacujesz jakieś dziewczyny albo pieścisz się z nimi w mieszkaniach. Twoja sprawa, ale kurde trochę to bez sensu, bo sam nie pokazujesz takimi akcjami wartościowego zachowania.

No raczej w bibliotece trudniej znaleźć kogoś niż na imprezie. A zdarzyło mi się spotkać bardzo fajną dziewczynę w klubie(i nie była to jakaś "łatwa laska). Niestety byla przejazdem co z automatu przkreslilo dalsza znajomosc... A pieszczenie to nie to samo co bycie ze sobą i kochanie się ze świadomością, że nie jest to taka tam przelotna zajomosc. Mozna przeciez sie dobrze z kims bawic na imprezie, a pozniej spotkac sie..."za dnia":) czyz nie?;]

Gość grgggggggrg
jak dla mnie to ty cipa jesteś a nie facet... żaden normalny facet jeśli ma powodzenie i (podobno) łatwo wyrywa dupeczki to rucha je.. a nie odpuszcza bo sie boi, zal mi cie i znajac zycie nie jestes taki fajny jak myslisz

A kiedy powiedziałem, ze uwazam, ze jestem fajny? Domyslalem sie, ze beda takie odp. w stylu"dupa wolowa, jak moze to czemu nie rucha?!" Sam poped seksualny to nie wszystko...przynajmniej dla mnie.

Gość reterter
Hmm w takim razie mamy zupełnie odmienne podejście do życia, bo gdybym ja szukała faceta to nie chodziłabym po klubach i miziała się z nowo poznanym facetem, tydzień w tydzień z innym (co zasugerowałeś pisząc"pies na baby"). A skoro Ty tak robisz to nikt CI nie broni, tyle tylko, że to wygląda jakbyś wyżej cenił takie zabawowe życie niż faktyczne znalezienie stałej partnerki. Tak czy siak życzę powodzenia i dobranoc.

Gość im później, tym lepiej
Mnie odstraszają faceci poznani na imprezie. Nie ufam im i nie myślę o nich poważnie. Nie jednego już poznałam. Jeśli byłabym dość szybko zapraszana do domu w podświadomym celu, to już w ogóle byłby u mnie skreślony. Nie znoszę szybkich facetów. Jeśli Twoim głównym celem jest wymacanie itp, to u wartościowych dziewczyn, które się szanują nie masz szans. Patrząc na Twoje podejście, jesteś bardzo niedojrzały i sam siebie nie szanujesz... nie szukaj więc szanującej się dziewczyny

Dziewica chcąca przeżyć to z kimś ważnym, ale waląca konia facetom poznanym w klubach z niczyim uznaniem by się nie spotkała. Dla mnie dziwny jest taki peeting, czy jak to tam się zwie, z nieznanymi osobami w kontekście, że niby chcesz zblizenie przeżyć z kimś "własciwym", seks to nie tylko samo "zamoczenie". Albo wymyśliłeś tę historyjkę nie chcąc być wziętym za typowego kafeteryjnego prawiczka

no i ok ,nie wiedze problemu, jak przyjdzie odpowiedni czas to to zrobisz, nie słuchaj, ze jesteś pipa

Wilczyco droga...Dla twojej imformacji nic sobie nie wymyslilem:) Powiedzialem jak bylo, heh. Ale coz, ty wiesz lepiej;] Naprawde uwielbiam kobiety, patrzec na nie, rozmawiac, flirtowac...Ale stosunek taki pelna geba to jednak cos wiecej, szczegolnie pierwszy. "Typowy prawiczek z kafe", co to znaczy? Hehe, dziwne stwierdzenie. pozdro trolik;)

Gość Delgado
Ty już uprawiałeś sex. Myślisz, że sex to tylko włożenie?

Gość romperstomper
""Typowy prawiczek z kafe", co to znaczy?" Bardzo elitarne towarzystwo piszace zazwyczaj na temacie" Życie w pojedynke nie jest takie złe IV".

Zwykle każde słowo ma znaczenie. W tym przypadku było to słowo ALBO. Poczytaj trochę topików prawiczków na kafe to się dowiesz kto zacz. Dokładnie, seks już uprawiałeś. Nie ma w tym nic złego, w końcu co kto lubi, ale ja bym wybuchnęła śmiechem gdyby ktoś mi zaserwował historyjkę jak to czekał na tę wyjątkową, czyli na mnie, by przeżyć z mną tę niezwykłą chwilę bla bla, a że po drodze wymacał ileś jednonocnych panienek wyrwanych w klubie to się w ogóle nie liczy bo to żadna intymność. Stosunek z włożeniem to dopiero zbliżenie pełną gębą ;) Po prostu dla mnie to kompletnie nielogiczne i zalatujące hipokryzją. Ale no wszystko zależy jak co się pojmuje np. dla jednych dziewczyn pieszczoty oralne to jedna z form najintymniejszego zbliżenia, a dla innych nic wielkiego.

wilczyco uważaj na "czekających na tą jedyną" bo oni są tak leniwi , ze za nich , wykonuje się nawet prace ręczne... 💤

A co, masz z takimi doświadczenie rev? Na próżno czekałeś? Ja tam na przebieg zbytniej uwagi zwracać nie mam zamiaru (byle syfa nie przywlókł w pakiecie).

To doprosiłeś się w końcu ręcznych robótek?:P Wydaje mi się, że monogamiści w związku nie muszą już zwracać uwagi na niczyj przebieg ;)