Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona34latabbbbb

faceci po 30 są brzydcy!!!

Polecane posty

Gość gość
moj ma juz prawie 60 i jest zaje.bisty!!! no mowie Wam, ze tak jakos jak skonczyl 35 lat (+-) to baby za nim szaleja . Figura super, buzka super. Nie jakis lalus, czarne wlosy, szczuply ale absolutnie nie chudzielec

Gość gość
A mój ma 38, wygląda na 25 i jest ewenementem bo faktycznie Polacy zapuszczaja się kosmicznie po 30 a nawet przed

Gość gość
każdy na starość brzydnie :p

Gość gość
niektórzy staja sie przystojniejsi. Inni całe życie są brzydcy.

Gość gość
27.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość każdy na starość brzydnie jezyk.gif Na starość na pewno, ale 30 lat to żadna starość... faceci w tym wieku są z***b isci... Wiadomo nie wszyscy, ale tak samo młodsi też są brzydcy i przystojni, a taki zadbany facet 30 letni ma już ukształtowane ciało, twarz taką męską nie chłopięcą, np. moi koledzy z liceum- w szkole chucherka, a teraz jak patrzę na fotki-klata jest, twarze zmężniały- cud miód i orzeszki:) Zadbany 40-latek też jest niczego sobie, a ludzie zaczynają się naprawdę sypać po 50-tce:)

Gość gość
Zgadzam się z autorka. Nie ma w czym wybierać szczególnie jak jest się kobieta 25+

Gość gość
faceci po 30 są brzydcy ale mają kase kobiety po 30 są brzydkie i nic po za tym

Gość gość
Nie wszyscy... to raczej baby szybciej sie sypią... często to wina problemów z tarczyca. Z mojego punktu widzenia faceci po 30 przystojniak raczej A kobiety brzydna

Gość gość
Mloda jestes widocznie i niewiesz co to miłosć prawdziwa,mozna sie zakochać w brzydalu jak i w brzyduli na miłoś niema rownania matematycznego ale nato trzeba miec wiecej lat i doswiadczenie zyciowe,mlodym czesto wydaje sie ze kochają a to tylko pociąg do tylka niemający nic wspolnego z miloscią;-)

Gość gość
przyjechali kowboje, każdy kretyn chwali swoje. facet co w podstarzałości robi z siebie adonisa, jak nic inne pitki posysa.

Gość adadad

Ja mam 28 lat i wyglądam zdecydowanie przystojniej niz jak miałem 25 czy 20. Schudłem, nabrałem muskulatury, wyostrzyły mi sie rysy. Zmarszczki sie pojawiają ale to akurat nie szkodzi tak bardzo facetowi. Kobietom tez z wiekiem rysy sie wyostrzają a to nie juz nie wyglada ok. Jesli sie nie wyostrzają to znaczyze przytula wiec i tak źle i tak nie dobrze.

Gość agamemnon

Nie ma reguły. Jak taki dba o muskulaturę i nie wyłysieje to do 40 nie zbrzydnie. Kilka zmarszczek faceta nie oszpeci. Dopiero po 40 skóra z reguły zaczyna wiotczeć na tyle że rysy sie pogarszają ale nawet wtedy facet może to zamaskować bujną brodą. W polsce mężczyźni po 25rż się zaniedbują bo stwierdzaja że i tak nigdy nie byli przystojni a do tego zaczynają lysieć a to jest akurat tutaj plagą. Dla tego stawiają tylko na pieniądze a nie wygląd.