Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona34latabbbbb

faceci po 30 są brzydcy!!!

Polecane posty

Gość ona34latabbbbb

taka prawda po 30 facetom coś się dzieje z ryjami, zaczynają być brzydkie,zmarszczki pod oczami itp. pomijając brzuszek i łysinę bo to może być w każdym wieku i jest z definicji brzydkie.Ja jako 34 latka stwierdzam że nie mam ochoty z takimi szkaradztwami sypiać , najlepszy wiek faceta to dwadzieścia lat i więcej czyli już nie chłopiec jeszcze nie stary brzydal.

Gość zawartość cukru w cukrze
Absolutnie się zgadzam. Brzydcy, pokurczeni, z garbem, popierdujący cichaczem w środkach miejskiej komunikacji.

Gość Anatolek
mysle , ze ladniejsi od juz lekko marszczacych sie bab z obwislym cycem po 30 tce

Gość ona34latabbbbb
Anatolek-być może masz racje ale to nie zmienia faktu ze kobieta po 30 może mieć o wiele lepsze życie erotyczne z młodymi kochankami i to za darmo niż facet który musi płacić za godziny.

Gość COŚ W TYM
jest. Moj chłop ma ciało boskie- zawodowo uprawia sport. Ale twarz się sypie. To chyba przez grawitację :)

Spierdalaj, my się nigdy nie starzejemy, całę życie jesteśmy atrakcyjni. Dowodem tego jest to, że młoda siksa poleci na 50 latka, a młody gnojek na 50 latke nigdy. Sam mam 27 lat i widze po sobie ze z roku an rok jestem coraz bardziej przystojny, natomiast wszytskie moje koleżanki z osiedla czy szkołą, po prostu brzydną.

Gość ona34latabbbbb
dominik1000-bo młode szukają substytutu ojca,ale to nie zmienia faktu że czym młodszy facet tym bardziej atrakcyjny.a młodzi faceci lubią dojrzałe panie uwierz mi:)

Ale mi dojrzała kobieta podoba sie maksymalnie 1 na 10. Jestem wręcz w szoku, uważacie że po 30 letnim facecie widać oznaki starzenia. Nie jestem gejem i dlatego moze mi jest to cięzko ocenić ale byłem przekonany ze twarz faceta i cialo zyskuje na wygladzie wraz z wiekiem, przynajmniej do 50-tki.

Gość ona34latabbbbb
jest atrakcyjniejszy jako kandydat na męża dla niektórych, bo to oznacza niezależność doświadczenie zaradność prace kasę itp. ale na kochanka?? przecież biologi nie oszukasz z wiekiem nikt nie pięknieje.

Ale i tak uważam ze bilogia jest dla nas łaskawsza niż dla kobiet i 30 letni koleś to wciąż młodziak a 30 letnia kobieta to już dawno starciła swoje wdzięki.

moj 35-letni facet tez ma niezle cialo ale twarz mial najladniejsza jak mial te 26 lat okolo... niestety jezlic chodzi o rysy to ma z gorki.. ale i tak wole starszego niz niedojrzalego. 20-latek nadaje sie tylko do zbabwy.

Ja się nie zgodzę. Sama jestem po dwudziestce i gustuję w facetach po trzydziestce.

Gość kalafiorowa na kościach
ale Ty jesteś głupia. pewnie sama zaczynasz się już sypać. 34 lata - przejebane. na pewno już Ci cyce zaczynają zwisać i żaden facet Cię nie chce, dlatego wymyślasz, że są brzydcy. ogarnij się, stara ruro!

zdesperowana domowa żona I ty oczywiście ejsteś taka zboczona ze mogłąbyś isć do lóżka z 10 lat mlodszym chloptasiem? Widzialem na zdjęciach twojego faceta i rzeźbe ma fajną.

absolutnie sie nie zgadzam ;) jest wielu przystojnych facetow po 30 ba nawet i po 50 :P

Ja mam takie geny ze nawet w wieku 50 lat będę wygladał młodziej niż nie ejden 30 altek. Teraz dużo osób daje mi maks 20 lat. a rzeczywiscie mam 27.

Gość katia33lat
młodziaki do zabawy starsi na stałe.

Gość wiekszosc facetow po 30
traci na atrakcyjnosci jak chodzi o wyglad bo finansowo raczej lepiej lepiej :D :D ci kolesie ktorzy bardzo dbaja o siebie przystojniacy uzaleznieni od silowni czesto gustuja w facetach albo nastolatkach :P najfajniejsi faceci sa do 30 stki góra :)

niektórzy mężczyźni wraz z wiekiem stają się przystojniejsi

dobrze, dokladnie prawda jest taka ze jezeli facet dba o siebie to wiek nie gra wiekszej roli a 30latek to mlody facet

Gość unicorn_
cóż... pewnie to kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje... wiadomo, że generalnie faceci po 20-tce mają inną urodę (jeszcze trochę chłopięcą, bardziej delikatną) od tych po 30-tce... jeśli ona mimo, że ma 34 lata ma taki gust, to ok.... ciekawe tylko z czego wynikają takie jej preferencje ?

Gość nic podobnego
dopiero wtedy zaczynaja byc interesujacy troche przebiegu dodaje facetom tego czegos co jeszcze brakuje chloptysiom :-p

Gość moj ma juz prawie 40
i jest zaje.bisty!!! no mowie Wam, ze tak jakos jak skonczyl 35 lat (+-) to baby za nim szaleja . Figura super, buzka super. Nie jakis lalus, czarne wlosy, szczuply ale absolutnie nie chudzielec. Uwazam ze wyglada 100 razy lepiej niz jak zaczelismy ze soba krecic czyli jakies 23 lata temu :). Zreszta ja podobno tez teraz wygladam lepiej. Dawniej obydwoje bylismy tacy strasznie chudzi i nijacy, a teraz dopiero wygladamy fajnie :) (to jest zdanie wielu osob, ktore znaja nas od niedawna, i zobaczyly nasze zdjecia z przeszlosci ) Ale nie wiem od czego to zalezy. Mam znajomego, ma 33 lata i wyglada starzej niz moj maz :(.

Gość moj ma juz prawie 40
aaa zapomnialam dodac ze tacy kolo 20-ki to mnie nie kreca ani troche :/.

Zadbany facet jest jak dobre wino-im starszy tym lepszy. 30 latek? Dla mnie to mlodziak. 31 i starzenie? Jezu...