Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za debilki hehe

Odpowiedziałam na ogłoszenie w sprawie pracy. Czy mam im wysłać dowód?

Polecane posty

Gość co za debilki hehe

Wysłalam cv i dziś dostalam odpowiedź że w celu dalszej rekrutacji chca skan dowodu. Mam im wysłać?

Gość makalakaka
nie!

Nie wysyłaj , bo będziesz miał problemy jeszcze ciebie na jakiś kredyt naciągną lub wyślą Bóg wie gdzie.

Gość makalakaka
nie wysyłaj, to oszuści, biorą kredyty potem na twój dowód! poczytaj sobie o tym w necie...ja sie sama wkopałam:(

Wolę klepać biedę i pożyczać kasę od rodziny niż siedzieć w więzieniu za kogoś za długi.

Gość zagubiona w sieci 546
Żaden pracodawca nie będzie chciał od ciebie skanu dowodu .Na skany dokumentów brane są kredyty przez internet.

Gość gretel.
a na jakie ogłoszenia odpowiadałaś? ja miałam taką sytuację dwa razy - raz niby emipk a drugi aparat. a na stronie empiku pojawila sie juz nawet informacja, ze oni nie prowadza zadnej takiej rekrutacji i ze to ma na celu tylko wyludzenie danych osobowych.

Nigdy nie wysyłaj swojego zdjęcia i dowodu. Takie ogłoszenia są dziwne. Przy takich ogłoszeniach zawsze zapala mi się zielona żaróweczka.

Gość zagubiona w sieci 546
Odpisz,że zgłaszasz sprawę na Policji to zobaczysz jak szybko ogłoszenie zniknie

Na ludzi rozum po , co komuś dowód wiadomo ,że to oszuści. Po, co komuś moje zdjęcie wiadomo, że pod ogłoszenie praca w cukierni kryję się praca w agencji towarzyskiej.Chcą obejrzeć , czy jestem ładna czy nie , czy nadam czy nie.

Nie pisz im tak po prostu zadzwoń teraz na policję, a jutro przeczytać, że oszuści wyłudzali dowody od bezrobotnych, aby wyłudzić kredyt przez internet.

Masz adres idź tam sprawdzić jutro , czy coś takiego jest.

Mam być szczera to ogłoszenie jest strasznie dziwne. Stawka za wynagrodzenie i cały tydzień pracujesz i te lody mnie odpychają.

Gość gretel.
to jest straszne, ze wykorzystuja ludzi, ktorzy szukaja pracy, a wiadomo, ze wielu takich bez zastanowienia wysle ten skan dowodu...

Na dodatek jest podana główna ludzi Katowic. Czyż to nie dziwne? Ja ja patrzę na ogłoszenie to też patrzę na numer, aby sprawdzić na mapie , gdzie to mniej więcej jest. Ja w CV nie mam zdjęcia jak wysyłałam przez internet.

ulica * matko jedyna zmęczenie mnie dopadało już pisze bzdury :(