Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ///powiedz mi tylko:

///Kocham cię....///

Polecane posty

Gość Ktośśśśś
nie kochasz, ale tęsknisz? dziwne... czyli tęsknisz trochę jak za szynką z dawnych lat

Gość super są :-)
można tęsknić za kimś, kogo się nie kocha- co za problem? tęskni się nie tylko za kimś, kogo kocha się miłością 'romantyczną' czy taką 'rodzinną', ale też za czyimś towarzystwem, śmiechem, słowami itd- wystarczy kogoś lubić

Gość wlasnieno
tesknic to xiezkie ciezar

Gość rtyujhgyhujio
tesknic można za wszystkim ale nie za każdym ...

Gość super są :-)
no raczej oczywiste, że nie za każdym się tęskni

Gość ????????????"
dlatego nie tęsknie

Gość cccoort
a za kim sie tęskni??

Gość teskni się za kimś dla nas waz
nym

Gość soorrryy
tęsknie za osoba której nakopałam do tylka

Gość asdasdsadsa
Kocham i tęsknię. Jeśli to ma być to, to będzie. Mam nadzieję że się wszystko ułoży a ja byłem w błędzie.

Gość ok powiem ci tylko jedno slowo
///Kocham cię......///

Gość 000?
asdasdsadsa rozmawialiście już ?

Gość koflikty w związkach
do asdasdsadsa --- dlaczego czekasz tak długo i odwlekasz zamiast już teraz zadziałać? Myślisz, że potrzebne ci są zmiany w wyglądzie, zarobieniu większej kasy?

Gość po oczach :)
do asdasdsadsa napisz cos więcej :) jak się poznaliscie jaka jest itp

Gość JA TEZ KOCHAM
ale jak sadze,on mnie co najwyzej lubi:o i tak mysle,czy kobieta powinna wyznac facetowi,ze go kocha czy tez zostawic to tak jak jest? :o bo on sie pewnie domysla,ze mi zalezy na nim,ale nie podejmuje tematu np zadnych zyczen na Walentynki,Dzien Kobiet,Swieta..to chyba nie znacze nic dla niego?:o Jak myslicie? :(

jeśli się domyśla że coś czujesz i nic nie robi to niestety odpuść sobie :(

Gość JA TEZ KOCHAM
Chyba masz racje:( skoro wie a nic nie robi to mu nie zalezy:( Tylko jak ma ochote na sex to dzwoni tak raz w miesiacu ,bo wie ze ja tylko na to czekam by go zobaczyc i ze rzuce wszystko ,by sie z nim spotkac:O Wiem,ze chyba mu sie podobam,ale moze tez tak nie do konca bo jakbym mu sie podobala bardzo to by chcial mnie widywac czesciej,a on czesciej to pewnie bzyka inna:(

Gość Hoose
jak chcesz to ja cie moge bzyknac?

dziewczyno nie badz glupia

Gość JA TEZ KOCHAM
masz racje ...musze zmadrzec:o

Gość asdasdsadsa
Jak wszystko dobrze pójdzie to już niedługo stanę się człowiekiem niezależnym, wejdę w dorosłe życie pomimo, że teoretycznie mógłbym jeszcze poczekać. I ten nowy rozdział, który mam zamiar rozpocząć, będzie już na początku ładnie pisany. To nie jest proste, ale przy sprzyjających okolicznościach powinno stać się to już wkrótce. Mogę jej w ten sposób zaimponować niespotykaną zaradnością, której uważam, że mi nie brak. Pamiętajmy że wizja naszego życia, przyszłości to nie tylko partner a również wiele innych spraw nad którymi musimy pracować. Dodatkowo mam czas by skorygować troszkę swój wygląd by możliwie jak najbardziej wyjść na plus. Jeśli to jest miłość, jeśli to ta osoba, to wszystko powinno się udać. Usprawnię co mam do usprawnienia i będę się o nią starać jak na prawdziwego mężczyznę przystało. No i muszę nauczyć się jakoś czytać kobiety, bo ciągle nie jestem przekonany o tym, czy rzeczywiście aż tak bardzo nie pasowałem do jej wyobrażeń o życiu.

Gość ale napisz cos o niej jaka jes
t i skąd się znacie

Gość asdasdsadsa
No co ty, przecież nie będę o prywatnych sprawach pisał na forum publicznym. Szczegóły są poufne.

to Co Cię w niej tak urzekło ? :)

Gość asdasdsadsa
Studiowaliśmy przez pewien czas razem (1,5 roku). Mieliśmy podobne zainteresowania, i jak mi się wydawało, podobne plany na przyszłość. Ja zmieniłem tryb studiów na zaoczny i nasz kontakt się niejako urwał. Starałem się dawać jej do zrozumienia, że chciałbym coś więcej, ale albo tak jak pisałem, nie pasuje do jej wizji życia, albo źle to odczytałem i sobie całkiem dałem spokój kończąc znajomość.

Gość może niepotrzebnie się
przeniosłeś na zaoczne. Mogłeś najpierw coś zainicjować i dopiero później się przenieść a tak samoistnie się urwało i doopa:(. Macie jakikolwiek kontakt?

rozumiem :) a macie kontakt ? ona ma kogoś ? Powodzenia :) i kiedy ten pierwszy krok zrobisz ? a jeszcze mala prosba napisz jak jej okazywałeś zainteresowanie ? bo mam podobny problem :(

Gość asdasdsadsa
Tryb studiów zmieniłem, bo podjąłem drugie studia dzienne. Nie miało to związku z nią. Na razie nie ma nikogo i tak, mamy kontakt o ile można to tak nazwać. Jesteśmy znajomymi na Facebooku. Jak okazywałem zainteresowanie? No normalnie, szukałem kiedy tylko mogłem z nią kontaktu, rozmowy, pomagałem jak czegoś nie wiedziała, starałem się być blisko, czasami nasze rozmowy były naprawdę szczere i życiowe. Ale z jej strony brakowało chęci na coś więcej, tak się mi wydawało. Ja byłem zajęty, uznałem że nic z tego nie będzie i zerwałem kontakt, przestając już mieć z nią jakąkolwiek styczność. Czasami jak się widzimy to jest to Cześć ale nic więcej i to głównie dlatego, że ja nie chciałem robić sobie nadziei niepotrzebnie.

dzieki, że odpisałeś :) działaj bo zycie ucieka i szkoda czasu :) jeszcze raz powodzenia, oby ułożyło się po Twojej myśli :)