Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j,hkyhkjhh

ile kosztuje utrzymanie dzieci : 5 latka, 10 latka , 15 latka , 18 latka ?

Polecane posty

nie do końca jest tak jak piszecie tyle kosztuje na ile mnie stać , moje jakieś 2000 miesięcznie sporty , kieszonkowe gry kosmetyki ubrania to tak samo jak zapytacie ile kosztuje kobieta jedna 5000 wydaje a inna 100 więc co to za cennik ma być

do pani która NIE MOŻE CZYTAĆ TYCH TEKSTÓW..... czytaj ślepa kuro że jedne buty na sezon to dla mnie a nie dla dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo kurwica mnie bierze jak czytam takie wypowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wole mieć trójkę która zna wartość pieniądza niż jednego rozwydrzonego bachora który rodziców traktuje jak bankomat.... poza tym dzisiaj pieniądze są a jutro możecie być bankrutami bo nigdy nie wiadomo jak potoczy sie nasze życie.... więc drogie bogaczki przymknijcie się!!!!! to do pani która nie może czytać tych tekstów.... więc jak nie może to niech spada na drzewo!!!! u mnie dzieci czyste najedzone nie ma awantur alkoholu ani nic takiego a to że chodzę w jednych półbutach wiosnę i jesień nie czyni ze mnie biedaczki do cholery jasnej!!!!!!!!!!!!!! głupie pipy....:/

Gość znam co rodzine
co ma 1 3 dzieci a jej maz zarabia 2 tys i na wszystko im starcza

Gość jab
a więc znalazłem taki program liczący utrzymanie dziecka który liczy średnią na rok .żyjemy na wsi i wpisałem naprawdę średnie koszty koszty miesięczne tz ubrania jedzenie meble lekarstwa itp i się zdziwiłem 860 średnio na miesiąc i co ? jest to możliwe , a mam 3 dzieci.średnie zarobki 2500netto, a buty kupujemy adidasa bo z marketu wytrzymują 2-3 miesiące czyli 4x60zł 240 a adidasy 180 i dają rade rok

Gość to pytanie bardzo trudne
dziecko może mieć na sobie ubrania po bracie lub z lumpeksu i zajadać się kaszą z grochem, a może mieć drogie ciuchy i inne bzdety. Do utrzymania dziecka potrzeba oczywiście niewiele, ale wiadomo, że chodzi raczej o utrzymanie na jako takim poziomie, z tym, że dla każdego ten jako taki poziom znaczy co innego.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2+3:))) a ty jeszcze nie urodziłaś???