Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrhhrtyhrt

jak żyć?

Polecane posty

Gość rrrrrrrhhrtyhrt

właśnie zostało mi 20 zł ostatnich oszczędności- z pracy, gdzie zarabiałam 5000 zł miesięcznie, pracę straciłam, wciąż czekam na wypłatę ostatnią, przez ostatnie miesiące żyłam z oszczędności, płaciłam z tego rachunki, szukałam pracy, nie ma nic, no może biedronka- ale ile tam zarobię- na swój czynsz za wynajmowane mieszkanie i tyle, a co z resztą życia. Nie mam gzdie się podziać, to znaczy mam- wprowdadzę się do mieszkania mojej babci, które stoi puste- ma jedynie umywalkę i toaletę, w dziurze, gdzie na pewno pracy nie znajdę. Zostało mi kilka rzeczy do sprzedania jak wyjscia nie będę już miała, na szczescie mam pomrozone jakieś sosy i makaron w szafce, ciągle liczę, ze zaległe pieniądze w kocu wpłyną. Ryczeć mi się chce.

Ja bym przyjął dowolną prace. Przecież w CV nie musisz o niej wspominać a zawsze będziesz miała stałe dochody co msc i ZUS. Nie wybrzydzaj. Znam ludzi co wybrzydzają i są 7 lat bez pracy, po studiach w wieku produkcyjnym (30-40 lat).

Gość rrrrrrrhhrtyhrt
jakm przyjmę cokolwiek to stracę szansę na znalezienie lepszej pracy, bo kiedy będę jeżdzić na spotkania w sprawie pracy? niestety mój poziom życia stał sie zbyt wysoki i teraz cieżko coś zmienic, wypłata z biedronki rwna się moje miesięczne wydatki an mieszkanie i opłaty, więc gdzie życie? czekam na odpowiedzi na CV, co kilak dni męczę byłego pracodawcę- podobno w tym tygodniu mają być pieniądze u mnie...

Gość jankaaa1
a co to za praca ,ze tyle płacili

Gość qdfvq
co robilas wczesniej ?

Zrobisz jak uważasz. Piszę z własnego doświadczenia, nie z jakiś książek czy poradników. Też zamieniłem kiedyś straciłem pracę za 3500 i po 2 msc cieszyłem się pracą za 1200 zl/msc. No ale jak wolisz się użalać na sobą, Twoja sprawa. Tylko po co pytasz "Jak zyc" skoro nie słuchasz odpowiedzi ... Żegnam.