Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzla na swoje wlosy jestem

byłam u fryzjera i jestem lekko załamana

Polecane posty

mam cięnkie i delikatne włosy długość prawie do ramion chciałam je lekko wystopniować i tak tez fryzjerka zrobiła tylko,że nie wygląda to zbyt dobrze bo na dole jest ich mniej i się lekko wywijają mimo iż końcówki nie sa cieniowane zresztą zauwaqzyłam ze mam coraz mniej wlosow przez te stopniowanie:O juz sama nie wiem jaka fryzura do takich wlosow jest odp a fryzjerzy niby doradzaja ale mimo wszystko wyglada to kiepsko ciezko cos zrobic z cienkimi wlosami jestem zalamana:O

zazroszzcze dziewczynom ktore maja grube wlosy

na gorze jest ok, ale na dole jest ich troche mniej i kazdy sie faktycznie w inna strone wywija ja juz nie mam sily do tych wlosow wydaje mi sie ze mam ich duzo mniej niz kiedy:O albo to juz moja fobia a jak scinasz? i jaka masz dlugosc?

Gość alabala
Cieniowanie włosów czy też stopniowane nie nadaje się do cienkich włosów, bo dodatkowo je zmniejsza objętościowo

ale koncowki na prosto podcinasz?

Gość daaaaa
fryzjerki, ktore doradzaja cieniowanie do cienkich wlosow powinny zmienic branze. przeciez to oczywiste, ze jak sie wycieniuje takie wlosy to robi sie z nich przezroczysta firanka, to logiczne. dla cienkich wlosow najkorzystniejsze jest sciecie na prosto. ja tez niestety naleze do osob z trzeba wlosami na krzyz. zawsze scinam je na prosta, grzywka na bok i do tego lekki bob.

moze i zwieksza na gorze ale niestety na dole jest ich mniej i sie tak strasznie wywijaja, takie straki sie robia cienkie:O idzie wiosna chcialam chodzic z rozpuszczonych,zrobic ladna fryzure ale niestety nie da sie, znowu trzeba spiac i czekac az odrosna:O

Gość mamaaaaaaaaaa
jak masz cienkie wlosy to nie mozna ich mocno ceiniowac bo wtedy bedzi ich jeszcze mniej cienkie beda sie stroszyc na kazdka strone

Gość mamaaaaaaaaaa
jakbym ja nie była zadowolona to bym poszla do innej fryzierka i je skorcila tak alby sciac to wycieniowane i juz

Gość daaaaa
link do fryzurki idealnej moich zdaniem. dobrze sobie jeszcze pomalowac wlosy balayage, takie malowanie rowniez dodaje objetosci wlosom

mamaaaaaaaaaa myslalam o tym tez, ale wtedy nie będę mogła ich spiąc, bo z dlugosci do ramion musialabym je sciac do dlugosci brody az! chyba ze podetne tylko troche, albo bede czekac az odrosna..znowu!:O

ładna ta fryzurka:)

Gość mamaaaaaaaaaa
lepiej było by cos doradzic jakbys wstawila tu zdjecie

Gość zzzzzzla na swoje wlosy jest
nie mam czym zrobic zdjecia:O

Gość a ladna jestes??
cho na kawe:classic_cool:

Gość mam cienkie włosy i zawsze
mialam równe, lub prawie równe, bo bałam się tego efektu cieniowana, że włosów będzie mało znalazłam fajną fryzjerke, która mnie namówiła i bardzo ładnie obcięła włosy, pocieniowowała od wysokości ucha do karku, tak mniej więcej, włosy się odniosły i mam fajną puszysta fryzurę nosiłam bardzo długo takiego boba dłuższego jak na tym zdjęciu wczesniejszym, ale włosy wyglądały smętnie dlatego nie ma co generalizować, że cieniowanie się nie nadaje do cienkich włosów - nadaje się , ale umiejętne taką mam mniej więcej fryzurę, tylko włosy troche krótsze

Gość zzzzzzla na swoje wlosy jest
ładnie to wyglada na zdjeciu ale na moich wlosach sie nie trzyma calkowicie bo sie wywijaja te na dole

Gość poleccie mi dobry express
tez mialam ten sam problem, kiedys zawsze scinalam prosciutko i bylo ok, a kiedys jedna mi pocieniowala i zalowalam, wyglada to jak strach na wroble :-0