Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna...

ślub czy rozstanie...??

Polecane posty

Gość PODAJ PILOTA
Chropowaty- czytam to co napisałeś i pierwsze co mi się nasunęło na myśl, to chyba jesteś bardzo niedojrzały albo niesamowicie skrzywdzony. uwierz mi, nie wszystkie kobiety są głupie! Twierdzisz, że "kobiety to ogromna strata czasu i pieniędzy na seks marnej jakosci i ogólną nudę.." Współczuję tobie, że miałes takie doswiadczenie, bo widzisz to jest tak, że zwiazek tworzą dwie osoby i każda coś z siebie daje dla zwiazku. Może ty nie dajesz z siebie niczego, a tylko wymagasz. Seks jest nudny? Może twoje byłe dziewczyny też tak myślą o seksie z tobą; ogólna nuda? ja w swoim zwiazku nawet po kilku latach nie powiem, ze się nudze, bo zawsze robimy coś razem, a nawet zwykłe oglądanie razem filmu nie jest ani dla mnie, ani dla mojego faceta nudne. Bo wystarczy nam myśl, że leżymy obok siebie, mozemy się wtedy przytulić, Bo wystarczy dojrzec do bycia z kimś. Postawienie faceta przed wyborem ślub albo rozstanie nie jest dla mnie szantażem, tylko próbą przejscia na inny etap zwiazku, zresztą jak najbardziej naturalny. Bo nie można być z kimś w nieskończoność tylko na etapie chłopak- dziewczyna. A jeśli facet ciągle jest małym chłopcem, to tak jak ty "wybierze wolność"!

Gość gość
Ze swoim chłopakiem jestem już 2,5 roku i to jest dla mnie pierwszy powazny związek. Aczkolwiek były w nim wzloty i upadki. Po 1,5 roku mnie zostawił wiele nie wyjaśniając, powiedział tylko że potrzeba mu czasu. To co wtedy czułam było przerażające, nie zyczę nikomu czegoś takiego. Musiałam jakoś zadziałać. Zamówiłam rytuał z http://urok-milosny.pl ponieważ widziałam że strona ma wiele dobrych opinii. I rzeczywiście zdecydował że jestem dla niego najważniejsza i nie wyobraża sobie beze mnie życia. Ja bez niego też. Planujemy ślub i dzieci i myślę ze już wszystko miedzy nami będzie super.