Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafarafa_22

Pomóżcie dobrać kolor włosów

Polecane posty

Gość fafarafa_22

Hej! Planuję zabieg dekoloryzacji włosów. Aktualnie mam bardzo ciemny kolor, taka sprana czerń. Kolor naturalny moich włosów to jasny brąz. Przez kilka lat przyciemniałam ze względu na bardzo ciemną oprawę oczu. Przy bladej twarzy i jasnych włosach wyglądały sztucznie, jakbym traktowała je henną :D Ale teraz kolor wyszedł inny niż zamierzałam, w efekcie wyglądam jak z rodziny Adamsów. Jeśli ktoś ma tak samo ja ja (ciemna oprawa oczu, same oczy zielone, jasna cera), to w jakim kolorze takim osobom powinno być do twarzy? myślałam nad odcieniami rudości. A może lepiej rozjaśnić brwi lub po prostu iść na solarkę, żeby zmniejszyć kontrasty? :) Chciałabym w końcu czuć się dobrze patrząc w lustro. Poszłabym do stylisty, ale mnei nie stać :D Liczę na Was. Może jakieś linki znanych osób o takiej urodzie?

Gość Lidka Kozłowska
nie rozjasniaj brwi !!!! Brązik sobie zórb, ja mam zielone oczy i jasną cere brązik fajnie je podkreśla moje slepka.

Gość fafarafa_22
Każdy to odradza, chyba spróbuję z jakimś czekoladowym brązem, dzięki :)

Gość Kasia to ja
Ja też mam zeilone oczy zielone czy i mam czekoladowy brąz w żadnym koloru nie wyglądam tak dobrze, a miałam na głowie niemal wszysztko i faktycznie podkreśla zielone oczkyska :) Polecam alfafarb 6 NB i ciemnijszy 5 NB zależy na jakim poziome chcesz mieć kolorek. Ta farba daje naturalny piękny czekoladowy brązik.

O i ja jestem zielonooka z jasną cerą :) Też miałam na głowie już chyba każdy kolor, ale czekoladka pasuje mi najbardziej i też używam evolution alfaparf 5 NB super kolorek ! Między sklepowymi farbkami na pewno nie znajdziesz tak ładnej czekoladki. Nie dawni też robiłam dekoloryzację z czarnych włosów w sumie z mega ciemnego brązu, chciałam wrócić do swojego naturalnego koloru jakim jest taki średni blond, ale postanowiłam wrócić do brązów, bo w tym się czuję najlepiej :)

Gość fafarafa_22
Wielkie dzięki dziewczyny :) Jutro walę czekoladowy brąz :D