Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

UF! UF! UF! Ależ pracy mam...

Polecane posty

HAHAHHAA :D achhhh wy oryndże w tym roku jesteście jakoś bystrzejsze od przeciętnej :classic_cool: zaczynam się poważnie bać :classic_cool: 🖐️ ps. krótka przerwa - dla rozluźnienia :P

a cóż to za logika ;) :P usuń innych tylko mnie oszczędź? :classic_cool: nie wydaje CI się to nieco ehheemmmm :classic_cool:

Nieco jakie? :p ja tylko uczciwie ostrzegam że jak mnie spróbujesz ruszyć to mozesz czasem nie doczekać takiej prawdziwej wiosny :p

headszot już się podlizał :D i dyskretnie wycofał :classic_cool: 🖐️ trzeba przyznać że ma chłopak wyczucie czasu i sytuacji :D 🖐️

Gość dffafa
cipa cię nie boli? :classic_cool:

no i wyszło szydełeczko z woreczka :P tylko nie przesadzaj :P za bardzo - co by narzeczonego nie skontuzjować :classic_cool: 🖐️

Dyrka skoro ja jestem chłopakiem, to Ty również :classic_cool: I jakie podlizywanie? To tylko głośne myśli :classic_cool: Idę stąd bo mnie dziś kafe doprowadza do koorwicy macicy :P

Hedszot :P musisz mi wybaczyć - to była taka mała prowokacja mająca na celu sprowokowanie Cię do ujawnienia się :classic_cool: i jak widać 100% saksess :classic_cool: 🖐️

Niech Ci będzie :P Ale ja wcale nie ukrywałam swojej płci :classic_cool: Tym razem już Ci nie odpiszę :P pa

Gość i cho
z toba nawet nie da sie normalnie pogadac

lisa - zara zara ;) :classic_cool: 🖐️ fazy relaksu dzielimy na : wstępną, zasadniczą i końcową .. ja jestem na razie w tej zasadniczej :classic_cool: 🖐️