Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rottati

Cos sie ze mna dzieje od jakiegos czasu.Pomocy.

Polecane posty

Gość weronika rottati

Ciagle zmeczenie, zniechecenie. Nic mi nie cieszy.Nie chce mi sie doslownie nic. Na codzien pracuej.Dzis rano wstalam , z zamiarem pojscia do pracy.Ale jakos zle sie poczulam i nie bylabym wstanie usiedziec te h w pracy. Mam meza i dziecko.Ciagle bym tylko spala.Nie potrafie sie cieszyc , smiac z czegos. Ciezko mnie namowic na spacer a jak wyjde to zaraz chce wracac do domu. Bylam dzis u lekarzaa.Powiedzialam mu o tym zle zle sie czuje, ogolnie czuje oslabienie, ze moze mi cos dolega.Dal mi tylko skierwoanie na krew i zelzao. Nawet to ze jest wiosna, sloneczko pieknie swieci nie cieszy mnie.

Gość rewet
mam podobmnie.......................to przesilenie wiosenne!!!!!!!

Gość weronika rottati
ni wiem czy to przesilienie. Nigdy tak niemialam zebym tak zle sie czula i to najbardziej psdychika mi siada. Chce zyc, cieszyc sie smiac.Ale niewiem jak mam sie podnies. Doslatalam zwolnienie do czawartku siedze sama w domu. Maz w pracy corke rano odprowadzilam do zlobka. Powinnam ten czas wolny jakos wykorzystac.Moze na porzadki w domu.ale nie chce mi sie nic. Siedze i placze.

Gość tanatos2012
mnie nic nie cieszy i nic się nie chce od 5 lat, tyle że z niewielkimi przerwami

Gość weronika rottati
ptracuje fizycznie ciezko. wstaje o 5 rano.Dziewiec h na nogach.W pracy ciagle stresy, czepiaja sie. tyg. temu mialam ostra klotnie z przelozona nie wytrzymalam juz. Dzis w nocy co chwile sie budzilam. Mam dobrego meza.Nie bije nie pije.Straa sie dba o mnie i o croke. Ale sam osatnio zauwazyl ze cos dziwnbego sie ze mna dzieje. Ciagle na niego wrzeszcze ,krzycze kiedy o cos sie pyta.

Sądzę, że to stan depresyjny. Powinnas porozmawiać z psychologiem, te rzeczy im wcześniej się zaczyna leczyć tym łatwiej z nich wyjść. Powodzenia!

Gość weronika rottati
widze ze nikt nie ma takich problemow.

Gość o widze lwice
depresja badz niedoczynnosc tarczycy,a tak serio to idz do psychloga, bo to moga byc objawy nadchodzacego burn out'u

Gość to dziwne ze jeszcze
nikt nie zasugerował candydozy:D

Gość weronika rottati
dla nie ktorych to jest dziwne nie zroumiale ale ja niewiem co sie ze mna dzieje. Jest ok tylko kiedy spie.Wstyaje i dodrazu zle sie czuje.