Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona trawa_

sprzedam bardzo tanio art. dla niemowlęcia!! NAN BABYDREAM BAMBINO GERBER CANPOL

Polecane posty

Gość zielona trawa_

Witam, zostało mi ''po córce'' pare drobiazgów, których nie zdażyłam wykorzystać, które chce sprzedać, bo po co mają leżeć, chce się ich pozbyć a są to rzeczy nowe nieużywane z długim terminem ważności oryginalne. mleko nan pro 1 mam dwa opakowania jedynie tutaj termin jest do kwietnia 2012 i do maja 2012 cena za 2 opak 10zl nan pro 2 z kleikiem ryżowym 2szt za 20zł nan pro 3 pow.9 miesiąca 1 szt 10zł smoczek canpol babies kauczukowy od 6 do 18miesięcy dla dziewczynki z motywem różowego słonika- 3zł pare słoiczków- gerber krem jogutrowy z owocami mały słoik , mięsko indyk mały słoik, babydream duży słoik marchew z jablkiem i owsem, jogurt z jabłkiem i bananem, całość za te słoiki 10zł chusteczki bambino 62szt za 4zł gratis: pare sztuk PAMPERS nr 3 także mi zostały, oraz wkładki na pieluszki, kaszka bobovita wieloowocowa na jeden raz. dodatkowe info o wysyłce zapłacie czy zdj produktów itp już na maila można pisac doda.2005@wp.pl

Gość zielona trawa_
możliwe że coś przeoczyłam, jesli tak to też dodam to gratis:)

Gość zielona trawa_
podnosze