Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość km763e2w1q

27 lat i zaoczna szkoła średnia

Polecane posty

Gość km763e2w1q

Czy 27 lat to nie na późno by ''robić'' zaocznie szkołę średnią ??? Czy znacie kogoś kto w takim wieku lub starszym poszedł do prywatnego LO ??? A może jest tutaj ktoś kto mając 27 lat lub więcej poszedł do pryw. LO ???

Gość gajowy_ruchała
ja znam mam takiego kolege pil cpala teraz szkole i mature robi nigdy na to nie jest zapozno

Gość km763e2w1q
Miałbym tak samo ponieważ jest to szkoła 3-letnia i po skończeniu miałbym 30 lat..... A czy po takiej szkole można w taki sam sposób studiować ???

Gość alabala
Znam kobietki, które w wieku 30-40 lat poszły się dokształcać, bo jakiś tam wymóg w pracy był.

Gość alabala
Możesz normalnie iść studiować :)

Gość c c c
ja miałam 26 i 5 letnie dziecko jak poszłam zaocznie do ogólniaka na 3 lata a później na UE studia zostawiłam po 2 latach nie dałam rady praca dziecko i studia :(

Gość km763e2w1q
Wie ktoś może jak wygląda matura w prywatnej szkole średniej ??? Tak samo jak w ''normalnej'' szkole ???

Gość c c c
ja maturę zdawałam jakieś 6 po skończeniu szkoły dla mnie to był pikuś jak jakiś większy sprawdzian wiedzy , pisemne i ustne egzaminy no normalnie a o co ty pytasz konkretnie ?

Gość km763e2w1q
Ze mną jest taka sytuacja , że ja już do takiej szkoły chodziłem ale po śmierci mamy zrezygnowałem i teraz chciałbym znów pójść to tej szkoły......