Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarja666

NIEDOBRZE MI PO ROSOLE DLACZEGO?JAKA MOZE BYC PRZYCZYNA?

Polecane posty

Gość mamuśkaMałejZuzi
oczywiście, że dlatego!

Gość w kostkach
to jedna chemia

Gość srednikkreskanawias
Chyba jesteś w ciąży

Gość to go nie jedz,
jest tyle innych smacznych potraw

w ciąży skądże,nie takie rzeczy zboczone mi w głowie. Wiem ze zboczenstw nie będę praktykować nigdy,nie potrzebne to! Nie chce mowic i slyczyc o tych sprawach jak bachory,bara bara i itp. Pewnie chemia,ja tak mam od zawsze.

Gość nigdy nie
mów nigdy,kiedyś zatęsknisz za słodkim bachorkiem

JA PIEPSZE TAKIE COŚ JAK BACHOR! MOJE POWODY DLACZEGO NIE CHCE SMARKACZA!: 1.PRZEDE WSZYSTKIM TO KASA :WOLE KASĘ DLA SIEBIE NA SWOJE WYDATKI.A TAK JAK MAM FORSĘ TO MOGĘ WSZYSTKO SOBIE KUPIĆ,WYJEŻDŻAĆ GDZIEŚ BYLE CO ROBIĆ. A JAKBYM MIALA GNOJKA TO KURDE PAMPERSY,JAKIEŚ BALSAMIKI,WÓZECZEK,ŚPIOSZKI ITP. 2.MOJE ZYCIE POSWIECAM MUZYCE! 3.TRZEBA BYC ODPOWIEDZIALNYM I ZAJOMOWAC SIE NIMI STALE MASAKRA MARNOWANIE CZASU 4.MOZNA MIEC PROBLEMY PRZEZ NIE NABROI A POTEM PO SADACH BEDE SIE WLOCZYC,JA DZIEKUJE. 5.w nocy sie budzi i ryczy! 6.zwierzęta są posłuszniejsze od dzieci! 7.niekiedy przez nie nie można gdzieś wyjść,BO KURCZE TU SIE TRZA ZAJMOWAC KURDUPLEM 8.bo sie 9 miesiecy chodzi z brzuchem JAK BALON NAPUCHNIETA 9.żałosne karmienie cyckiem,A POTEM PIERSI SA BRZYDKIE 10.obleśne przewijanie PIELUCHY! BLA BLA BLA MOGLABYM WYMIENIAC I WYMIENIAC CO NAJWAZNIEJSZE MOJE ZYCIE,MOJE SPRAWY,MOJE PROBLEMY I CALE POSWIECE SOBIE!BO TO WLASNIE JA DLA SIEBIE JESTEM NAJWAZNIEJSZA:D

Gość obyś
w samouwielbienie nie popadła bo widzę jego początki,egoizm to czy wygoda?

Gość zzzzzzzzzzzugfv
sraka

Gość *liliann
@ Tarja666 Masz moje podejście do dzieci. Przeze mnie też egoizm i wygoda przemawiają. Może za 10 lat to się zmieni, ale już za stara będę :)