Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzień bez kawy sie dłuuuży

Paniczny strach przed ciążą.

Polecane posty

Gość dzień bez kawy sie dłuuuży

Co miesiąc czekam z utęsknieniem na @. JMam 24 lata w tym 2 po slubie , sytuację finansową mamy stabilna a jednak myśl o wpadce napawa mnie przerażeniem . Czasami dochdzi do takiego lęku , że unikam zbliżeń z mężem. Są może kobiety w podobnej sytuacji? Czy ja jestem jakiś dziwolag?

Gość pabloo
Myśle że odczuwasz stracy przed macieżństwem że jeszcze nie jesteś na to gotowa

Gość politraficzny projetk
Ufffff. Nie Jesteś dziwolągiem. Mam podobnie. Ale u mnie sytuacja życiowa bardzo by sie skomplikowała przez dziecko. I jestem w pełni świadoma , że nie dojrzałam do macierzyństwa. Wiek 24 lata to esencja młodości-wszystko przjdzie w swoim czasie. A teraz porzadnie sie zabzpieczajcie

Gość Jagodowa Jaggókda
Ja też tak mam! Myśl o tym że moglabym mieć bachora napawa mnie obrzydzeniem :( I strachem. Ale wciąż się zabezpieczam i mam nadzieje że nic mi się nie stanie :)

Gość wannika1
wiecie tez tak myslalam rok tem bo wtedy tez mialam 24 lata i nagle trok pozniej zaczelismy starac sie o dziecko i staramy sie od listopada2011 i co nic ,i czeka,czekam i niewiadomo ile bede jeszcze czekac , moglam zaczas wczesniej :(

Gość ja mam .....
ja mam 30 lat i tez podobnie, z tym ze wiem ze nie chce dzieci

Gość Jagodowa Jaggókda
I PO CI TO? Wczesniej czyli kiedy??? w wieku 24 lat? a moze mlodziej? To okropne :/ A w koncu i tak ci sie uda

Gość ja mam .....
dla mnie 24 lata i rodzenie dzieci to zdecydowanie za wczesnie, trzeba cos w zyciu osiagnac, przezyc, a potem powiekszac rodzine... potem pelno takich frustratek, ktore poza nowa kupa dziecka swiata nie widza :-O