Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzjjj

Czy są tu jakieś FRYZJERKI?

Polecane posty

Gość fryzjjj

mam pytanko

Gość dqwdqwdwqdqdqd
Słucham ale jestem fryzjerem.

Gość fryzjjj
kończę szkołę fryzjerską policealną ale nie mam pojęcia jak zdobyć doświadczenie? Niesttey ale nie moge zrezygnowac z obecnej rpacy zeby odbywac 3 letni darmowy staż :-( słuszalam ze zanim fryzjer zacznie zarabiać musi pracowac za darmo. Jak to zrobić zeby zdobyc doswiadczenie a nie rezygnowac z obecnej pracy

Gość cze sabrina
poka tzytze :)

Gość dqwdqwdwqdqdqd
Moze od poczatku. Staże oragnizowane i finansowane sa przez urzad pracy. Skladasz Ty wniosek o staż, wyrazając tym samym chec na jego odbycie, lub tez pracodawca sklada wniosek o stażystkę, dowolną lub konkretną osobę ( imię i naziwsko ). Oczywiscie przyszla stazystka musi byc zarejestrowana w urzedzie pracy jako osoba bezrobotna. Wowczas wnioski zostają rozpatrzone, a staż albo przyznany albo nie. Osoba, ktora uzyska staż dostaje co miesiąc stypendium, jest to kwota jakos 700-900 zł, zalezy czy środki zwykle, czy też z unii.

Gość fryzjjj
no tak zgadza się...ale co zrobić w takiej sytuacji kiedy sie rpacuje i nie chce się rezygnować z obecnej pracy na rzecz bezpłatnej nauki zawodu?

Gość fryzjjj
przeraża mnie to bo jestem osobą dorosła sama się utrzymuję i nie moge sobie pozwolić na bezpłatne praktyki