Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swinia 170/89

Chce schudnąc do czerwca 20kg. Da rade?

Polecane posty

Gość swinia 170/89

są jakies leki przyspieszajace zrzucanie? Spadlo juz 3kg ,wolno mi to idzie. W czerwcu widze sie z czlowiekem na ktorym mi zalezy, widzial mnie ostatnio 3lata temu, chudszą a nie takiego spaślaka jak teraz

Gość o zesz ty!!!!
wazysz 89 kg ??!! O kurwa :D

Gość Zjadłam właśnie sałatkę :)
dieta i ruch, czsami lewatywka ale lewatywka dla oczyszczenia jeslitek :) ja tez mam trochye do zrzucenia wiec nie jestes sama. 170 i 80 kg :-o smutne jest zycie grubasa :D

jak na razie zrzuciałam 12 kg ale długo mi to szło bo rok czasu, bywało ze gubuałam i racałam znów do góry. Kiedys zrzuciałam 18 kg ale poszłam na maxa i jadałam tylko jeden posiłek dziennie, ale obfity, w 2 miesicae poszło wszytsko, a po ciazy znów przytyłam ehh :9

Sorki za literówki i nieskłądne pisanie.

Gość s.o.s
nie ma szans

Pewnie że są :>D

Gość rwe
liposukcja

Gość jdamtaptgjp
dieta 300kcal i baaardzo duzo ruchu

Gość no to mozna zrobic tak
głodówka spotkanie mega jojo :)

Gość jdamtaptgjp
:D glodowka - spotkanie - mega jojo - semi glodowka warzywna - normalna dieta albo glodowka - spotkanie - normalna zdrowa dieta + liposukcja ( nie jest jakos strasznie droga, do wakacji uzbierasz na odessanie najgorszych miejsc tj. Brzucha i ud.

Gość no to mozna zrobic tak
no dobra napisałam najkrótszy scenariusz;) oczywiscie jezeli autorka bedzie miala warunki i samozaparcie zeby wyjsc z głodówki i to nie przytyje:) ale w głodówkę bez silnej woli radze sie nie bawić, sama głodówka to pryszcz w porównaniu z prawidłowym wychodzeniem i odbudową metabolizmu mozna jeszcze 3 serki wiejskie albo jogurty naturalne na dzień:) a moze tak; zdrowa dieta=10kg mniej majtki wyszczuplające=5kg mniej spotkanie no chybaze na spotkaniu przewidziane jest zdjecie majtek to nie

Przecież napisałam ze schudałam 18 kg w 2 miesiace jedzac jeden piosłek dziennie (obfity) więc da się na wariota, nooo albo głodówka z głową :D

Witajcie! Jestem waszym doradcą online. Pojawiłam się na tym forum ponieważ razem ze Slimitin Aqua realizuję kampanię informacyjną dla wszystkich osób zainteresowanych zdrowym odżywianiem oraz pragnących schudnąć. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, zapraszam do dyskusji w tym wątku. Jestem do Waszej dyspozycji. Kinga, Doradca on-line marki Slimitin Aqua www.slimitin.pl

Gość ArletkaWrocek
Witam, Jeśli chodzi o zdrowe odchudzanie to polecam błonnik w różnej postaci, oczyszcza jelita i pomaga zdrowo schudnąć. Polecam również artykuły jak dbać o jelita oraz opisy błonnika na stronie http://www.zadbajozdrowie.hekko.pl

Gość pikanteria
wszystko zalezy od organizmu, od przemiany materii itd... ale polecam jeść duzo jabłęk oraz codziennie mocną herbtkę z anyżku suszonego (zmniejsza apetyt/odrzuca chęć na słodycze)

Gość Kasia

U mnie lipo...cja body jet bardzo pomogła mi w usunięciu nadmiaru tkanki tłuszczowej. Na początku bałam się tego zabiegu ale było warto. Teraz wygladam dużo lepiej, a efekty były widoczne już po zabiegu. Zabieg robiłam w Magnuccy  w Katowicach https://klinikamagnuccy.pl/

Gość Katarzyna

Ja robiłam liposukcje w klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/  Zabieg był pod znieczuleniem. Efekty na prawdę bardzo dobre, pozbylam się zbędęnego tłuszczu. Miałam duże problemy aby schudnąc ,a ta metoda jest trwała. 

Gość Asia

Dzieki zabiegowi body jet bardzo szybko schudłam, zabieg mi wtym bardzo pomógł. Wcześniej miałam duze problemy z nadwaga. Równiez trzeba stosować sie do zaleceń lekarza i zacząć stosowac diete aby wspomóc odchudzanie. Zabieg robiłam  dr Tomasza Mierzwińskiego z kliniki Bona Dea w Krakowie