Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka ;-)

jakie chłopaki Was kręcą? i jakie dziewczyny?

Polecane posty

Gość lokator z pod 5-tki
no juz ci odpowiem:-) kreca mnie flirciary z poczuciem humoru oraz lekkim i optymistycznym podejsciem do zycia

Gość możona kawa
cechy charakteru: szarmancki, z poczuciem humoru, żeby nie był sknerą, opiekuńczy, mający własne zdanie wygląd: brunet, piwne oczy, gęste włosy, wysoki, owłosiona klatka piersiowa :)

ja zastanawiam się ogólnie dlaczego tak jest, że ktoś nas kręci, a ktoś inny nie. Czasem t jest ktoś, kto wogóle nie jest w naszym typie... i co? A znam wiele takich przypadków kiedy taki "playboy" zakochuje się w cichej, nieśmiałej dziewczynie...

? A znam wiele takich przypadków kiedy taki "playboy" zakoch*je się w cichej, nieśmiałej dziewczynie... ja nie znam :D

też bym nie uwierzyła jakbym nie znała ;-) ale znam i to mi psuje statystyki, że każdy ma swój typ i już. Chyba nie do konca...

o rany ludzie, w miłość nie wierzycie? ;-) ja też nie, ale jak widzę takich ludzi to... samo szczęście mają na twarzach. Nie wiem jak długo, ale póki co jest super ;-)

a jakie dziewczyny/ faceci Was w ogóle nie kręcą, w sensie, że mają "coś takiego", co ich spisuje na straty na starcie?

Gość możona kawa
może ten chłopak wyrósł z bycia playboyem i dlatego znalazł sobie cichą myszkę..

Gość lllllloooookkkkkaj
ja tez w milosc nie wierze a jednak z jakis nie znanych blizej mi powodow jestem z jedna wiele lat i nie chce tego konczyc;-)

Gość możona kawa
mnie też zastanawia jakie cechy dziewczyny dyskwalifikują ją w oczach chłopaka. może ktoś się wypowie

Gość lllllloooookkkkkaj
przywiazanie nieeee za ciekawie i szalenie miedzy nami aby to tylko przywiazanie bylo, ze w milosc nie wierze nie znaczy ze nie istnieje

Gość możona kawa
jesteście parą czy małżeństwem?

mnie kręci charakter, wygląd, a ogólnei coś "takiego", co się po prostu czuje... A nie cierpię zarozumiałych i nadętych facetów i niezadbanych ;-)

No i masz. A ja uwielbiam zarozumiałe i nadęte dziewczyny. I najlepiej, żeby niezadbane - takie z ospryskującym lakierem na paznokciach.

zarozumiale i nadęcie powiem Ci, że pękający lakier jest ostatnio "trendy".... ;-)

Już Cię kocham, Ewka! Jesteś już pełnoletnia? (Pytam, żebym się nie naraził na więzienie i społeczny ostracyzm).

Gość olka podolka
Ważne żeby miał obrzezanego ptaszka i dużo kasy!!!

Nie kochaj, bo na pewno nie odwzajemnie ;-) a narażasz się na moje satyryczne riposty ;-)

Gość Sraniec
Tylko obsrane dupeczki mnie kręcą :classic_cool:

Chcesz Satyra satyrą atakować, Ewka?! Możesz się przeliczyć... ale próbuj! A ja mam obrzezanego kutasa i dużo kasy więc Olce Podolce już w oko wpadłem!

obrzezany to mają mógz ci, co leca na kasę. Wióry się sypią, aż dzwoni! Może jej ta wióra jej w oko wpadła a nie Ty? ;-)

Pewnie, że nie ja, tylko odprysk złota z mojej karty kredytowej jej w oko wpadł. Ale ja tam nie pytam o przyczyny, ważne że dobrze ciągnie!

znam takich, co dużo liczyli i... pzreliczli się. Teraz liczą... drobne na kasie w markecie. Więc czasem lepiej nie liczyć zapędów bo wyjdzie ujemny wynik... ;-)