Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamiell32xx

Pomocy !

Polecane posty

Gość Kamiell32xx

Moj problem polega na tym, ze dzis wieczorem mam sie spodkac z jedna dziewczyna ktora poznalem jakis tydzien temu. Wszystko bylo by swietnie gdyby nie fakt, ze jestem strasznie nerwowy, niesmialy a mi na niej zalezy. Zazwyczaj w takich sytuacjah poce sie okropnie. :( Jak ja przed nia wypadne ? co ona sobie pomysli o mnie ? Co robic?

Gość Kamiell32xx
Nikt mi nie pomorze ???

Gość Canna
Tabletki uspokajające?

okaz jej zainteresowanie. a ajk by co to napisz jej jutro ze poprostu zawsze sie stresujesz moze to zrozumie i bedziecie sie nadal spotykac;)

Gość drenażsta
"Moj problem polega na tym, ze dzis wieczorem mam sie spodkac z jedna dziewczyna ktora poznalem jakis tydzien temu. Wszystko bylo by swietnie gdyby nie fakt, ze jestem strasznie nerwowy, niesmialy a mi na niej zalezy. Zazwyczaj w takich sytuacjah poce sie okropnie. Jak ja przed nia wypadne ? co ona sobie pomysli o mnie ? Co robic? " Są dwa sposoby. Po pierwsze nie oczekuj niczego, zakładaj, że randka skończy się fiaskiem - takie podejście oszczędza rozczarowań i pozwala się bardziej wyluzować. Wymaga trochę treningu mentalnego i spojrzenia na kobietę jako na jedną z wielu na rynku randkowym i poznawaj inne. Nic tak nie eliminuje stresu jak świadomość posiadania opcji. Po drugie - rozpocznij trening siłowy - po dwugodzinnym wycisku przed spotkaniem z kobietą stres zejdzie Ci przynajmniej o 75%, a ilość energii wzrośnie o 50%. Staniesz się atrakcyjniejszy, a w związku z tym mniej będziesz się obawiał odrzucenia. Natomiast na za pięć dwunasta nie ma dobrych sposobów, o farmaceutykach zapomnij bo mieszają w bani. Wyjdź wcześniej i zamów sobie gdzieś w barze whisky z lodem. Mała szklaneczka doda Ci odwagi i wyluzuje język.

Gość ramota
Walnij se setkę na odwagę to bedzie luz. A jak laska pije to zapros ja na browara.

Gość Canna
A ja i tak polecam tabletki ;) Nie jakieś mocne, mogą być ziołowe, uwierz mi, pomogą. I to wcale nie dlatego, że to lek, po prostu lepiej poczujesz się po ich wzięciu, bo uwierzysz, że pomagają. Od razu będziesz spokojniejszy.

Tak jak wyzej;D no moze nie seta, ale 50 bylaby okej;D albo dwa buchy wiadomo czego i tez bedzie git;D A tak na serio to nie pisz scenariusza twojej randki bo i tak pewnie zdarzy sie cos czego nie przewidzisz. Ale jesli chcesz sie przygotowac w jakis sposob to ogarnij tematy do rozmowy, ktore moga okazac sie interesujace i dla Ciebie i dla niej:) bedzie dobrze:D