Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajtek&

czy sa szanse abym przypakowal i co sadzicie o mojej sylwetce

Polecane posty

Gość urgent
musisz dużo ćwiczyć i jeść mięsne jeże to masa pojawi się błyskawicznie. ja 8kg przybrałem w ciągu roku (zero tłuszczu), w tym czasie byłem około 100 razy na siłowni.

Gość od chodzenia jeszcze nikt
sie koksem nie stal :classic_cool:

Gość Aureliankaaa
Obleśny jesteś :( - sorry, tak to widzę. I masz początki ginekomastii - kobiecych piersi.

Gość kajtek&amp
chdze na silke ( i widze male efekty ), ale rzadko 3 razy w tyg, ; w domu tez mam hantle i gryf; jednak nadal za malo jem, piersi kurczaka , ryz , kasza........

Gość Aureliankaaa
Nie, bo ma taki chamski tłuszcz, ze względu na sporą ilość hormonów kobiecych, który osadza się w rejonie brzucha. Spójrz na jego piersi, przepraszam - klatkę - kobiece/a.

Ale ty tak poważnie o tej siłce? Moim zdaniem, to po pierwsze musisz spalić trochę tłuszczu, nie jesteś gruby, ale trochę miętki :o, weź się za aeroby na pierwszym miejscu a po kilku miesiącach zacznij na poważnie z ciężarkami. Trzy razy w tygodniu to wystarczy, ale aeroby na początku, to postaraj sie częściej. Zapomnij o kreatynie! Przynajmniej na razie, kreatyna gdzieś tak po 6 miesiącach z ciężarkami. W ciągu kilku miesięcy jesteś w stanie bardzo zmienić wygląd, a po roku będziesz wyglądał ...że ho ho :D

Gość ........................... .
;-)

Gość sokMarchewkowy
3 razy w tygodniu to nie mało. Moj chlopak, tez chodzi 3 razy w tygodniu po 1,5 h :) ale no wyglada zdecydowanie lepiej, i dzieki bogu nie ma wlosow na klacie, a ble :P chodzac 3 razy w tygodniu moze cos zdzialasz ...

Gość kajtek&amp
mam ogolic klate? ;-) a potem bede musial sie golic caly czas

Gość kajtek&amp.
:-)