Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczka z conrron

CZY OPIEKA ZABIERZE DZIECI JESLI OBOJE RODZICOW NIE PRACUJE?

Polecane posty

Gość magiczka z conrron

jesli oboje sa bezrobotni to czy opieka moze odebrac dziecko?

martwisz się ? opieka jest od tego aby pomagać a nie zabierać dzieci , masz problemy ? jeżeli nie pijecie to nie ma podstaw do tego , powinni ci dać jakiś mikro zasiłek

Gość magiczka z cronnon
n iepotzrebnie tam poszlam,ie chcieli dac zasilku bo ojciec dziecka nie jest zarejestrowany w MUP.a on ma swoje powody i sie nie zarejestruje,boje sie teraz ze beda nas nachodzic i zabiora dziecko:(:(:(

Gość nie no co ty
10 lat tak mieliśmy... jesteśmy normalną rodziną, po prostu mieliśmy rewelacyjną prace na czarno i szkoda nam było na zusy.... jak nikt nie doniesie o jakiejś paologii- burdach, alkoholu, to oni mają to w nosie co tam jest w papierach... teraz mamy zarejestrowaną firmę, ale dochód oficjalnie wyszedł z pewnych względów 160zł na osobę - chyba oczywiste, że nikt za to nie wyżyje, gdy za samo ogrzewanie gazowe przychodzi nam po 2tys :P... też nikogo to nie obchodzi, wypełniłam wniosek o zasiłek rodzinny, zasiłek przychodzi na konto i to wszystko - nikt z nich na oczy nie widziałam :P A znajomy budowlaniec ma na czarno pracownika, który ma 4 dzieci w domu odwalone oboje z żona bezrobotni - on za nic na świecie nie chce legalnego zatrudnienia, bo ma na wszystko kasę z opieki, nawet ostatnio pytałam czy opiece to nie przeszkadza- plazmy na kazdym kroku itp - powiedział, ze ich to nie obchodzi. Nie martw się.

Gość magiczka z cronnon
burd zadnych nie ma...ale kiedys przyszli bo ponoc mieli tel.ze mnie facet bije....kazali mi dziecko rozbierac i pokazywac, jestem juz przeczulona na tym punkcie:(

Gość magiczka z cronnon
no to uff odetchnelam dzieki:)

Gość 453445345
do nie no co ty i autorki leniwe szumowiny i zlodziejskie padliny. Zerujecie jak wszy na kasie od panstwa. Jebane darmozjady.

Gość nie no co ty
spadaj, w zeszłym roku zapłaciliśmy 60 tysięcy jebanego vatu i 30 tys zusu, wiec mi nie mów, że zeruje na kimś dostając 63zł zasiłku na dziecko, to jest tak żałosne że szok.... jakbym mogła to dalej bym pracowała na czarno, bo to my robimy na darmozjadów z budżetówki, cały czas tez myślimy o przeniesieniu działalności do anglii, niemczech, austrii, tam dają na dziecko po 100 euro na miesiąc!

Gość 453445345
to przenos tepa strzalo. 🖐️

Gość nie no co ty
i tak zrobię, frajerem nie mam zamiaru być.

Gość 453445345
10 lat tak mieliśmy... jesteśmy normalną rodziną, po prostu mieliśmy rewelacyjną prace na czarno i szkoda nam było na zusy.... jak nikt nie doniesie o jakiejś paologii- burdach, alkoholu, to oni mają to w nosie co tam jest w papierach... teraz mamy zarejestrowaną firmę, ale dochód oficjalnie wyszedł z pewnych względów 160zł na osobę - chyba oczywiste, że nikt za to nie wyżyje, gdy za samo ogrzewanie gazowe przychodzi nam po 2tys ... też nikogo to nie obchodzi, wypełniłam wniosek o zasiłek rodzinny, zasiłek przychodzi na konto i to wszystko - nikt z nich na oczy nie widziałam gubisz sie w zeznaniach idiotko darmozjadzie.

Gość 453445345
10 lat okradalas innych, nie placac nic !! I pierdolisz, ze nie jestes wsza :O

Gość ty się gubisz
19 lat wczesniej od 5 mamy firmę!

Gość ty sie pogubilas
czyli 14 lat, jeszcze lepiej

Gość ipocotebluzgi
45....jesteś po prostu bez skrupułów ,jak tak można :(

Gość o widze lwice
to panstwa i takw as okrada bez skrupulow, macie mniej niz niewolnicy rzymsc!

Gość jiwjdiqwdqw
ja strasznie nie znosze ludzi z Mops, tzn sa tam nieraz takie osoby... że szkoda słów. Ja raz trafiłam na nawiedzoną kwokę, mam dziecko niepsłnorpawne, wychowuje je sama, musi mi wystarczyc 1000 na wszystko, chciałam się zwrócic o dofinansowanie obiadów szkolnych, przyszli... Dostałam dofinansowanie, w po 2 mcach przeszedł kurator z sądu, że podobno mieszkanie zaniedbane..... i łózko niepościelone. Jak przyszła ta kurator to mieszkanie wyglądało gorzej niż wtedy co były te z Mopsu, mimo to stwierdziła że to zupełnie normalne mieszkanie, w ogóle była b. zdziwiona o co biega...