Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz36

Wszyscy mi zazdroszcza tego ze jestem wolny!!! Kawaler bez dzieci :)

Polecane posty

\Wszyscy mi zazdroszcza tego ze jestem wolny!!! Kawaler bez dzieci Oczywiscie mialem w swoim zyciu kilka kobiet ale teraz nie mam zadnej, mimo 36 lat jestem kawalerem i prowadze wspaniale zycie. Glownie podrozuje po swiecie z zaprzyjaznionymi mi osobami. Najlepsze jest to ze jak mowie o wazektomii swoim kumplom, to ludzie ktorzy maja swoje dzieci mowia ze nie wyobrazaja sobie zycia bez dzieci. Jeden znajomy 10 lat starszy, mowi ze nie wyobraza sobie zycia bez swojej jedynej corki. A ta corka w wieku 18 lat zaszla w ciaze i teraz ona i jej dziecko mieszkaja z nim i sa na jego utrzymaniu. Druga przyjaciolka opowiadala mi jak bardzo kocha swojego syna a ten synek jak byl 17latkiem to mial problemy z narkotykami, dopiero niedawno chlopak zaczal normalnie funkcjonowac, moze dlatego bo kobieta wychowywala go samotnie, kolejne osoby to malzenstwo ktorzy maja 5cioro dzieci i tez mowia jak bardzo kochaja swoje pociechy. Wydaja pieniadze na ich studia, na ich wesele, na ich aparaty do zebow, na ich ksiazki do szkoly, korepetycje, itp. Ja mowie dziekuje, ja postoje. Najgorsze jest to ze moi rodzice oczekuja potomstwa bo jestem ich jedynym synem. Ja urodzilem sie jak moja matka miala 16 lat a ojciec 18. I ja juz dawno wedlug nich od 10 lat powinienem byc ojcem

Oczywiste że to mam racje :) jestem tego pewny i dobrze że ktoś ma takie samo zdanie jak ja. Nie wyobrażam sobie byc ojcem, potem przedszkole, zerówka, podstawówka, gimnazjum, szkoła średnia, studia, praca , zaręczyny i ślub dziecka, później bycie dziadkiem, to wszystkie nie dla mnie i na wymioty mnie bierze gdy o tym myśle :D Związku się nie wypieram. Ale żadnego ślubu, żadnych dzieci ani moich, ani jej, ani wspólnych, tylko życie w otwartym związku.

Gość miIka_89.
Masz schizofrenię? gadasz sam do siebie.

Gość ramota
Zgadzam się z Tobą. Dzieci to horror!

Oczywiście że horror, ciągle trzeba kupowac nowe ubranka, rzeczy do szkoły, zamiast po prostu kupic se nową gre komputerową, mp3 czy jakieś fajne ubranie lub wyjazd zagraniczny. To tylko dla wolnych ludzi bez zobowiązań :)

Gość ELENA12345
JESTEŚ IDIOTĄ A NIE FACETEM,....................!!!!!!!!!!

Zobaczymy czy powiesz to samo za 30 lat. Gdy będziesz sam.

Gość hue hue czy mamusia ci kupuje
ciągle ubranka i rzeczy do szkoly - bo przeciez jestes jej dzieckiem:) Wyobrazni!!!

ELENO, dlaczego zaraz idiotą. Po prostu wybrał inną drogę. Nie zaprzecza, że chce być z kobietą kiedyś, ale bez dzieci. Czy to zbrodnia ? W/g mnie autorze, masz rację w pojedynkę więcej można, ma się więcej czasu i przyjemności, mniej zmartwień i ogólnie nie grozi Ci zawał ;) A poważnie, na wszystko przyjdzie pora 🖐️

Gość ELENA12345
WYRAZIŁAM TYLKO SWOJĄ OPINIE ...

Gość hue hue czy mamusia ci kupuje
kazdy wybiera, co woli. Tyle,ze ci z dziecmi wiedza, jak jest bez dzieci i przy dzieciach, ty sie tego nie dowiesz, a zycie jest jedno i doswiadczenie ciekawe.

Gość hgk
To zależy od systemu wartości.Dla kogoś ważniejsza jest rodzina a dla Ciebie nowa gra komputerowa.Smutne,ale to Twoje życie.

Gość ELENA12345
poprostu idiota ;) hi hi

Gość prawikk91
i zajebiste życie sam takie planuje, a po co mi jakaś baba i bachory szkoda nerw i pieniędzy :)

Gość samotny:(:(:(
A ja jestem sporo młodszy od Ciebie i nie mam aktualnie kobiety i nawet nie wiesz jak mi brakuje kobiety i chciał bym mieć dzieci (ale jestem brzydalem żadna mnie nie chce heh), nie wiem może Ciebie do tego nie ciągnie ja wiem że to wydatki itd. tylko że akurat na brak pieniędzy nie narzekam na brak rodziny bardzo :/ bo sam jej jako dziecko nie miałem (dzieciństwo to był koszmar, w domu ojciec alkoholik awanturnik, w szkole chyba przez to że byłem wykończony psychicznie byłem zawsze jakiś wystraszony, a "koledzy" to wykorzystywali) ale czasami mam wrażenie że los mnie skazał na samotność i wystawia mnie ciągle na próbę i podsyła co rusz to nowe kłody pod nogi (choćby choroby bo w młodym wieku przyplątała mi się JASKRA!!!)

Niby dlaczego jestem idiotą? Bo mam spokojne życie? nie musze się niczym dzielic i odmawiac sobie by kupic coś dziecku????

Ależ proszę bardzo, Twój wybór ;) Wolna wola :P jeśli tylko jesteś szczęśliwy, to fajnie, bądź Zresztą wszystko ma swoje plusy i minusy :)

Gość azazel pazuzu
Fajnie mieć matkę starszą od siebie tylko o 16 lat. Kiedy Ty będziesz miał 70 lat, ona będzie miała 86 lat. Nie zostaniesz sierotą w wieku 37 lat. I na pewno nie wszyscy Ci zazdroszczą, że jesteś wolny. Są ludzie, i wcale ich nie malo, którzy mają dobre żony, dobrych mężów, i dobre dzieci. Dobre w takim sensie, że calkowicie spełniają ich oczekiwania.

Gość mentaI cut
a mi nikt nie zazdrości tylko jeszcze wypominają, że nic nie robię. noż kurde, przecież nie nadaję się do zakładania rodziny, to po co mi to wypominają :o

No mnie też wypominają i to właśnie nazywam zazdrością. Z tym że nie zostanę sierotą w wieku 70 lat może byc różnie, bo ja mogę umrzec wcześniej niż moi rodzice. Życie jest jedną wielką niewiadomą ;)