Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1Wiki...

Chodzi o części do samochodu proszę jakiegoś mężczyznę o pomoc...

Polecane posty

Gość gość
Na własną rękę raczej nie zamawiam. odstawiam do warsztatu i tam dobierają odpowiednie.

Gość gość
Jak masz sprawdzonego mechanika to jeszcze ok. Bo czasem tak naciągają na częściach że aż głowa boli. U mnie mechanik wie że jak się da w katalogach delphi ma szukać części. Taniej i jakościowo wychodzi. Kiedyś u teściów samochód mi nawalił, 400 km od domu, w warsztacie obok nich nie dość że naciągneli mnie za naprawę to jeszcze powymieniali kilka rzeczy w koło bez pytania, bo przecież Pan by i tak zaraz wymieniał.

Gość gość
Najlepiej o ceny części samochodowych popytać w hurtowni motoryzacyjnej. Od siebie mogę wam polecić hurtownię www.polamel.com.pl Posiadają szeroką ofertę części samochodowych. Spotkacie tam miłą i pomocną obsługę.

Gość gość
Jak chcesz dobrze, to nie bedzie tanio ;) Niestety. Delphie ma dobre części jakościowo, ceny też przystępne. Ale z doświadczenia wie że dużą żywotność mają.

Gość gość
Z mężem kupujemy wyłącznie na www.amerpolczesci.pl. Maja dobre cenowo i ze sprawdzonych źródeł, wszystkie części. Od dawna tam kupujemy, zawsze wszystko jest ok.

Gość gość
Nie tylko faceci się znają na częściach, aczkolwiek tak się przyjęło, rozumiem. ;) ja kupuje tylko w sprawdzonych miejscach, takich jak np. www.carwit.pl , jeśli coś was interesuje zawsze można zapytać o dostępność danej części.

Gość SebastianW
A jak przyjdzie czas na wymianę wycieraczek samochodowych to warto abyś sprawdził najpierw na stronie producenta Visee, gdzie możesz je kupić dzięki konfiguratorowi który również dopasuje odpowiedni rodzaj wycieraczek do twojego auta. Możesz przy pierwszym zakupie również skorzystać ze sporego rabatu, który wystarczy pobrać z ich strony (a wynosi aż -15%).

Gość gość
Polecam samochodowe części zamienne ze Szczecina www.autopromelka.pl . Mają najlepsze oleje samochodowe do silników każdego rodzaju, od lat od nich kupujemy, jedni z najlepszych.

Gość gość
A próbowaliście może części z delph? Mechanik u mnie teraz tarcze i klocki od nich montował. Mówił że dużo wytrzymalsze powinny być jak poprzednie.

Gość gość
Jeżeli szukasz punktu gdzie można kupić części zamienne to skorzystaj z ofert www.autofrance.pl. Ja tam kupuję od jakiegoś czasu i zawsze mają to co w danym czasie potrzebuję .

Gość gość
No wiadomo, trzeba jednak wiedzieć jakiej firmie można zaufać, bo nihdy nie wiadomo czy nie trafi sie na jakiś bubel. Mi się udało za poleceniem znajomego znaleźć dobrą miejscówke, co jest super. Mogę się z Tobą podzielić dobrym kontaktem https://qbat-autoczesci.pl/, fajne doradztwo poza tym i rozsądne ceny

Gość Marekk112
Klocki hamulcowe są cenowo bardzo różne jedne droższe drugie tańsze także najlepiej bierz te pośrodku przynajmniej ja tak zawsze robię. Nie kupuję tych najtańszych bo też nie wiadomo co to takiego a na te najdrożej po prostu mnie nie stać. Na https://brakestock.pl/tarcze-hamulcowe/ zerknij sobie jest tam dość bogata oferta części samochodowych.

Gość robertjach

Na www.amjoil.pl mają spory asortyment. Sprawdź u nich na pewno znajdziesz w dobrej cenie. Ja tam często zamawiam części czy akcesoria. Jakościowo są bardzo dobre, ja używam kupionych tam części bardzo długo i nie mam żadnych zastrzeżeń. 

Gość Kludisz

Ja mogę polecić firmę Amjoil, amjoil.pl/. Specjalizują się na pewno w częściach nadwozia, mechanice, termice czy oświetleniu. Zawsze do nich wbijam jak czegoś potrzebuję i jako stały klient dostaje rabacik.