Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talka9o

Prezentacja

Polecane posty

Gość talka9o

Hej, Moja siostra poprosiła mnie żebym zrobiła jej prezentację na wesele, która pokaże państwa młodych od lat najmłodszych do dni dzisiejszych... macie jakieś propozycje ?? :)

Super pomysł! :) Chętnie podzielę się z Tobą swoją refleksją na ten temat, bo przeglądałam już wcześniej kilka takich tematów. Wiele par młodych, które zdecydowała się na te prezentacje wysnuły jeden wniosek- TRZEBA ZROBIĆ TAK, ŻEBY NIE ZANUDZIĆ GOŚCI.TZN: Myślę, że gościom nie będzie się chciało oglądać 100zdjęć obściskającej i całującej się na każdej fotce Pary Młodej. Dlatego żeby przykuć ich uwagę, proponuję, żebyś zrobiła prezentację ze zdjęciami Pary Młodej zarówno z członkami rodziny i znajomych obecnej na weselu. Czyli podziel tą prezentację na kilka części, np. I- młodość- czyli jak byli mali II- nastolatkowie- jakieś śmieszne fotki, a jak byli ze sobą już od liceum do też możesz je dodać III- zdjęcia z rodzinami, jakieś fajne i miłe IV- zdjęcia ze znajomymi z imprez, wyjazdów itd V- normalne wspólne zdjęcia pary, jakieś śmieszne :) I do tego fajny podkład muzyczny :)

Gość talka9o
noo właśnie o to chodzi żeby nie zanudzić gości ;) dziękuję za super pomysł, na pewno skorzystam :D

jakby coś chętnie posłużę radą:) Bo sama bardzo się w to wkręciłam. Poczytaj inne fora, tam ludzie też mają fajne pomysły;) Tylko bez zanudzania ;)

jakby coś chętnie posłużę radą:) Bo sama bardzo się w to wkręciłam. Poczytaj inne fora, tam ludzie też mają fajne pomysły;) Tylko bez zanudzania ;)

Gość talka9o
a jaki program proponujecie do tego ? Hehe najlepiej jakiś po polsku...