Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Don michaello

Przyznaje się bez bicia, zdarza mi się uderzyć żonę

Polecane posty

Gość Don michaello

Napiszecie, że jestem ciotą bo bije słabszych, a to nie prawda, faceci sami się mnie cykają, mimo że do wyglądu pudziana mi daleko. Bije moja żonę tylko gdy zasłuży, głównie robię to dlatego że dawniej mnie zdradziła, myślała że wybaczyłem, bo wybaczyłem ale nie zapomniałem. Teraz możecie wieszać na mnie psy

Gość franeg
a do pługa ją przywiązujesz? zostaw ją bo niszczysz sobie życie z kurwą

Gość wypiertalaj w podskokach
jak świnia tańcząca balet na rozpalonej blasze 🖐️

Gość keczup krymski
a konia , też bijesz????

Gość Don michaello
Konia nie bije, tylko ja w cipe wale, ale nie o tym w temacie. Na szczęście nie mamy dzieci więc trochę się jeszcze nad nią poznecam

Co to znaczy: wybaczyłem? Takich zachowań nie wolno wybaczać. Trzeba je rozpamiętywać. Takie emocje muszą znaleźć swoje ujście Twoje postępowanie jest w pełni usprawiedliwione Jesteś bardzo tolerancyjnym człowiekiem. Pozdrawiam serdecznie

Gość Don michaello
I zostawię sukę bo na mnie nie zasługuje. Na prawdę tak uważam, jestem złoty facet tyle. To przez nią taki jestem

Gość kulkakitu
stare przysłowie arabskie mówi: bij żonę codziennie. jeśli nie wiesz za co - nie szkodzi ona będzie wiedziała

Gość keczup krymski
znaczy sie autorze, jesteś głupim, tępym jełopem. Zdradziła ciebie, więc potrafi dawać dupy na lewo i prawo. A moze dać także dupy facetowi o posturze Pudziana, który ci wybije zęby i urwie jaja. Głupiś baranie, bo nie wiesz jaką moc ma babska piczka.

Gość Don michaello
No ja arabem nie jestem i doskonale wiem za co ja bije

Gość Don michaello
No ja arabem nie jestem i doskonale wiem za co ja bije

Gość Don michaello
No nie po to trenowałem 7 lat boks by dostać wpierdol od jakiegoś pustego koksa. Teraz mnie nie zdradza bo doprowadziłem ja da stanu depresji, jest zamknięta w sobie..

Gość keczup krymski
a dzisiejszej nocy dowiesz sie co to jest "zemsta Chińczyka", jak stracisz jaja.

Powinieneś iść do pierdla na parę lat. A Twoja baba jest głupia, że cię nie zostawi.

Gość Don michaello
Dzisiejszej nocy ja chyba wyrzuce z domu, kiedyś to trzeba zrobić. W nocy jak będzie spała po cichu spakuje jej ciuchy (same bluzy) złapie za klaki i za drzwi

[zgłoś do usunięcia] HMS Petard Co to znaczy: wybaczyłem? Takich zachowań nie wolno wybaczać. Trzeba je rozpamiętywać. Takie emocje muszą znaleźć swoje ujście Twoje postępowanie jest w pełni usprawiedliwione Jesteś bardzo tolerancyjnym człowiekiem. Pozdrawiam serdecznie AAAAA twoja wypowiedz jest jak najbardziej tolerancyjna. To po chuj z nia jestes skoro cie zdradzila? I ona kolejna jebnieta ze z toba siedzi.

Gość Don michaello
Ona wie że musi odpokutować to co mi zrobiła

Gość Don michaello
Do czego? Że mnie zdradziła? Bo jest kurwa?

Gość Don michaello
Bo musi odpokutować to co zrobiła, ale to już koniec, ona i tak nic nie rozumie.. Boję się by tylko nic sobie nie zrobiła

Gość JAKAS TAKA tylko jaka
a jak ja bijesz? piescia?

Gość Don michaello
Pięścią tylko po recach (ramiona itp) rzadko w twarz. W mordę uderzam praktycznie z otwartej ręki, ale bardzo mocno

Gość keczup krymski
zdradziła ciebie, boś miękki kutas i damski bokser. Jakbyś babę dobrze ruchał, tobyś nie miał problemów. Stara cioto, dać sobie rogi przystawić, co za dupa wołowa, a teraz psychol wyżywa sie na kobiecie, menda katolicka.

Gość Don michaello
Nie wiem, nawet jakbym słabo ja ruchał to i tak nie powinna mnie zdradzać, stary nie jestem, katolikiem też nie

Gość onawi
ty myslisz ze nad nie sie znacasz a tak naprawde to znecasz sie sam nad soba,kochasz ja i dlatego z nia jestes a bijesz bo nie potrafisz zapomniec...wykonczycie sie nawzajem,im szybciej sie rozstaniecie tym lepiej,pisze z wlasnego doswiadczenia

Gość Gość
Napiszecie, że jestem ciotą bo bije słabszych, a to nie prawda, faceci sami się mnie cykają, mimo że do wyglądu pudziana mi daleko No nie po to trenowałem 7 lat boks by dostać wpie**ol od jakiegoś pustego koksa. Dobre :D Zapewne trenowałeś :D