Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja 3322

test ciazowy problem

Polecane posty

Gość to tylko ja 3322

witam, bede wykonywac test ciazowy u chlopaka, nie mam jak zrobic tego w lazience bo niby gdzie sobie nasikam i nie bede szla z moczem i ta plytka do pokoju zeby wykonac paradujac przez przedpokoj przy jego rodzicach, przy nim tez nie bede sikac do jakis sloikow czy cos, u mnie nie ma mozliwosci zrobic, prosze dziewczyny podajcie nazwy testow na ktore sika sie bezposrednio i sa wiarygodne

Gość to tylko ja 3322
jakies nazwy testow?

Gość brenkkka
Nie musisz paradowac z testem przez przedpokoj bo mozesz zrobic to w lazience. Przygotuj sobie jakis plastikowy kubeczek i juz. Nie rozumiem problemu z tym testem.

Gość efhnbad
są takie z pojemniczka możesz też bezpośrednio zaaplikowac do pipety jak jesteś zdolna :)

Gość to tylko ja 3322
a jaka nazwa tego z pojemniczka? no az taka zdolna nie jestem zeby aplikowac bezposrednio do pipety:) nie mam jak isc z tym kubeczkiem bo oni beda widziec albo jak pozniej z nim wychodzic to tez zobacza

Gość to tylko ja 3322
a jaka nazwa tego z pojemniczka? no az taka zdolna nie jestem zeby aplikowac bezposrednio do pipety:) nie mam jak isc z tym kubeczkiem bo oni beda widziec albo jak pozniej z nim wychodzic to tez zobacza

Gość to tylko ja 3322
zawsze uzywalam plytkowych i byly skuteczne, takie strumieniowe tez sa wiarygodne?

Gość efhnbad
nie wiem jaka nazwa powiedz w aptece żeby zobaczyli na opakowaniu powinno być opisane co jest w środku, powinien być pojemniczek. No ja bezpośrednie pobrałam pipeta "w locie" dasz rade :D

Gość to tylko ja 3322
ja to sie tak denerwuje ze zaraz zemdleje:(

Gość OnaNieMaWacka
dziewczyno, to sobie jeszcze w domu kubek do torebki zapakuj i u chłopaka wejdź do łazienki z torebką, no chyba że to problem jakiś i wtedy nasikaj do kubka, zaaplikuj z pipety mocz do testu i po sprawie, kubek umyj wodą i do torebki, a poza tym to nie musi być kubek to może być nawet pokrywka od słoika oby wyparzona i czysta była, na prawdę jest mnóstwo dziwnych sposobów by ukryć zrobienie testu, trzeba po prostu pomyśleć.

Gość to tylko ja 3322
ja juz nie mysle ze stresu;/ moglabym go zrobic u siebie rano na spokojnie ale nie wytrzymam juz tej niepewnosci i nie chce go robic sama tylko z nim, mam 52 dzien cyklu, a kochalam sie w 35 dniu, nie wiem czy to cykl bezowulacyjny i stad ten spozniony okres czy co, kupie w aptece ten strumieniowy

Gość małe pytanko techniczne
To na test nie można bezpośrednio nasikać?

Gość to tylko ja 3322
no mozna ale prosilam o nazwy jakis wiarygodnych bo zawsze stosowalam plytkowe