Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam

w 51dni schudłem

Polecane posty

Gość tak sie pytam

17cm w pasie? duzo to czy nie?

Gość a jak ???????
????????

Gość zwiazdy
Bardzo dużo. jakim sposobem?

Gość tak sie pytam
normalnie. dwie sprawy: dieta+ruch wyeliminowalem calkowicie fast foody, słodycze, alkohol, słodkie napoje, białe pieczywo, czyli praktycznie weglowodany proste ograniczyłem do minimum, cukier też. pije wode, mleko, czasami herbate oczywiscie bez cukru, jem małe posiłki, ale w miare czesto, tak żeby nie chodzic głodnym. jem głównie białko: kurczaki z rożna, makrela wędzona, tuńczyk w puszcze, jajka, twaróg, szynka z kurczaka itp. do tego banany, jablka, pomarancze, rzodkiewki, ogorki itp. plus prawie codziennie trenuje, głównie aeroby(bieganie). zaczynałem od 7km, teraz biegam bez problemu 12km aha zaczynałęm od wagi 110kg, przy wzroscie 182cm

Gość tak sie pytam
ahha w pasie miałem 118cm, teraz 101cm, zmierzam gdzies do 85, czyli jestem w połowie drogi

Gość zwiazdy
to ile ważysz teraz? oj biegać tyle to ja nie dam rady...a też chcę takich szybkich efektów

Gość srun run
no to naprawde niexle, tylko pogratulowac ja tez bym chciala ,ale jakos tak ciezko mi sie zabrac za cwiczenia:( a z brzucha sie zrobila oponka:(

Gość tak sie pytam
nie wiem ile waze teraz, nie ważyłem sie prawie od poczatku diety.dla mnie naj ważniejsze jest stracić brzuch, tłuszcz, a to ile waże w sumie nie jest ważne. dlatego tez regularnie mierze obwód w pasie. jak widac da sie schudnac bez zadnych magicznych tabletek, ale trzeba wylac sporo potu no i byc bardzo konsekwentnym w diecie

Gość kasienka24____7
pogratulowac silnej woli

Gość srun run
dla mnie najgorsze to jesc mniej a czesciej:( a ja albo nie jem wcale albo jeden wielki posilek,albo caly czas jem jakies "gówna", a o cwiczeniach to wogole nic niewiem... brzuch jak flak, wstyd i tyle

Gość tgretr
dziwne, wiekszosc osob liczy kg a nie cm w pasie