Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paak

Pomocy

Polecane posty

Gość Paak

Wiec w 21 dniu cyklu uprawialam petiing z chłpakiem mógł miec sluz na rekach gdyz dostkała siebie a po 10 minutach włozył mi palce. Nie był to wytrysk na 1000% to akurat wiem na pewno ale mógłby miec ten sluz przed czyli preejakulat. Kalenarzyk proawdze od listopada 2011 roku i zawsze mam okres co 29 dni. teraz powinnam dostać 1 marca teroetcznie był to mój pierwszy dzien brze płodny i owulacja tez wypadła ok gdyż miałam duzy sluz w dniach od 17-19 marca. Wiem jednym słowem śwruje. Są jakies szanse na ciąze? Wywołuje okes domowymi spodobami od soboty 24 .Marca 25 pojawiła mi sie krew gdy włozyłam patyk(takto na bieliźnie nic) do uszu do pochwy oczywiscie juz powiedziałam sobie ze to krawienie które jest implatacja zaroda. Już swruje boje sie ze mi przez to okres wystąpi że a 2 kwiatnia zdaje prawko, zamiast tym stresuje sie okresem. Dziewczyn pomóżcie ;)

Gość kaska300
watpie,aby w takiej sytuacji doszlo do zaplodnienia. Dla pewnosci zrob test 14 dni po zdarzeniu,chociaz ciaza jest raczej maloprawdopodobna