Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajabds

nie denerwuj lwa bo lew to ja czyli napiecie przedmiesiaczkowe

Polecane posty

Gość jajajajabds

Jak to jest u was dziewczyny ?? jestescie nerwowe przed albo w czasie okresu? ja sama siebie nie poznaje tak z trzy dni przed okresem chodze zla jak osa tzn wszytsko gra a drobne szczegoly potrafia mnie wyprowadzic z rownowagi.. nie panuje nad soba w cale az modle sie zeby dostac tego okresu jak najszybciej bo glupio mi przed rodzina.. potrafie powiedziec najprzykrejsze rzeczy... przed chwila mama nie chciala dac mi kartki to wykrzyczalam jej zeby sobie wsadzila ja w dupe :/ i tak caly dzien....sama ze soba zwariuje

Moi znajomi mówią, że uwielbiają gdy mam okres, bo tylko wtedy jestem spokojna (pewnie dlatego że zdycham w łóżku).

Gość jajajajabds
ja tez kiedys tak mialam ze spokojna bylam jak kot w lozku spalam czulam sie oslabiona i spokoj byl ze mna... a tak jakos od 4 miesiecy mi sie cos pozmienialo o 360 i nie podoba mi sie to wcale!! znacie jakies sposoby na wyluzowanie?

Gość jajajajabds
wiedzaialam ze ktos sie czepi tych stopni ale nie wiem jak sie edytuje :P .... zazdroszcze ze tylko troche jestes nieznosna.. do mnie sie odezwac nie mozna

Gość jajajajabds
stosujecie jakies sposoby na wyluzowanie???

Gość jajajajabds
nie chce taka byc ,... hehe stereotyppowa baba z okresem.. poza tym te zasrane wypryski tuz przed ... czy kazdy wokol musi wiedziec ze mam okrfes :/

heheh nieznosna to tak delikatnie napisalam ,ale wszystko mnie drzani i wszystko biore do siebie ,zaczelam brac ziolowe tabletki na uspokojenie i troche pomoglo :)ale jak tylko dostane @ to taka blogosc takie love hehe