Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghsdfghsdfg

widzowie moich filmikow zaczynaja mnie martwic i wkurzac!

Polecane posty

Gość dfghsdfghsdfg

dodam ze tylko niektorzy i w ogole jesst cudownie po tej drugiej stronie z tymi widzami ktprym sie podobaja filmiki ale ta grupa co sie krzywi to jets jakis fenomen - glownie chodzi o to ze pisza ze jestem wariatka i nienormalna i ze sie tak dziwnie ubieram i ze do psychoatry - jets to fenomen poeniewac mam spory kanal angielski z setkami komentarzy i sa one rozne ale nikt nawet raz nie skomentowal w podobnym stylu...a tak naprawde to moj kanal angielski jest jeszcze dziwniejszy dzienwiej sie ubieram i tlumacze sny itp - ten fenomen w stylu jak nie jestes tak samo jak wszyscy to zapirdalaj martwi mnie u niektorych widzow polskich i zastanawiam sie skad to jest.... dodam jeszcze ze ta grupa ktora nie mysli w styly dziwnie ale w stylu orginalnie i inaczej i jest bardziej otwarta i w ogole przynosi mi ogromny usmiech i radosc bo kurcze to naparwde cudo ze w takim kraju co nawet jest tamta grupa oni sitnieja- trzymajcje sie caluski i badzccie soba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=lslNLr6_Yo4

Gość dfghsdfghsdfg
jestem pustym świrem z przerośniętym EGO

Gość o7i3
nie przejmuj się tu jest Polska, zupełnie inne mentalność:) nagrywaj filmiki dalej je je lubię, fajnie je kręcisz zupełnie tak jakby się spacerowało obok ciebie i widziało to wszystko :) jak dla mnie to jesteś wariatką- ale taką mega pozytywną! :P

Gość dfghsdfghsdfg
przerosniete EGO? hej czasy komunizmu kiedy nie wolno bylo byc soba czy sie wywyzszac bo tylko stalin mogl byc cacy - SIE SKONCZYLY- indywidualnosc czy radosc zyciem to nie to samo co EGO wiec sprobuj byc soba dzisiaj i akceptuj innosc w innych i fajowo!

Gość dfghsdfghsdfg
dziekuje o7i3 - caluski!

Gość dfghsdfghsdfg
a akcentu zapomniałam celowo, aby zamaskować wiochę z której pochodzę

Gość dfghsdfghsdfg
jestem jebnieta

Gość dfghsdfghsdfg
obciagam

Gość dfghsdfghsdfg
jestem glupia

Gość dfghsdfghsdfg
a to że sram sobie do ryja to wyłącznie kwestia dobrego smaku:)

Gość Pan Gentleman X
Mogę wsadzić szanownej Pani??:classic_cool: A oto kwiaty dla Wielkiej Artystki🌻🌻🌻🌻

Gość dfghsdfghsdfg
posiadam niska inteligencje

Gość dfghsdfghsdfg
Wieczorami zwykłam zadzierać nogi za głowę, po czym kolejno wkładać sobie kredki do odbytu. Dziś zmieściłam ich aż 87!

Gość khfcckhb
tutaj nie ma miejsca na indywidualności, kreatywność jest niszczona chamską siłą zupełnie jak w Tangu Mrożka

Gość nugtrcx
:D dobre z tymi kredkami

Gość HMS..SVSS.. Petard
Mrożka? Tego samego który korespondował z tym żydkiem Lehmem? Nie wypowiadaj na tym forum takich Nazwisk. Dobranoc. p.s. autorko. jesteś tak popierdolona, że pozostawię to bez komentarza.

Gość khfcckhb
petard nie zgadzam się z twoimi poglądami

Gość HMS..SVSS.. Petard
Nie musisz się zgadzać Stanisław Lem urodził się 12 września 1921 w rodzinnym mieszkaniu przy ulicy Brajerowskiej 4 jako jedyne dziecko Samuela Lema (inna forma Lehm, 18791954), lwowskiego lekarza i Sabiny Woller źródło- wikipedia Mrożek za korespondencję ze Stanisławem Lemem, w postaci wydanych przez Wydawnictwo Literackie Listów Mrożek otrzymał Nagrodę Polskiego PEN Clubu im. Jana Parandowskiego za rok 2010 źródło- wikipedia TO CZYSTE FAKTY

Gość bart dert
weź spierdaIaj, widać że liczysz że cię ktos zauważy i zatrudni gadasz jak Krupa bo chcesz być taką : łał łamerykanką czo robi aaaaaam waszne rzeczy i ma szławe dno i govvno

Gość ha...rer
Rób swoje .Twoje filmiki sa charakterystyczne.

Gość sdfghsdfghsdfghj
dzieki oczywscie bede kontynuowala z tymi filmikami bo uwielbiam to robic i dopoki beda ludzie ktorzy beda ogladac bede robic!

Gość sdfghsdfghsdfghj
:)

Gość dfghfghjk
up up

Gość dfghfghjk
nie widze tego tematu wiec podnosze

Gość dfghjkdfghjdsfghj
amo

Gość xlanderrrrrrrrrrrrrrrr
jestes załosna, naprawde :-O filmiki phi... gorszego badziewia naprawde, ale nie ogladalam.... Zeby nie bylo ze ci zazdroszcze czy cos... mieszkalam w stanach, pusty i landrynkowy kraj jak dla mnie, mam pełno filmow z pobytu tam, ale maja one klase.... nie to co u ciebie 🖐️

Gość fghjdfghjdfghj
pramatyzmowi trudno wytlumaczyc w dupe ze filmik moze byc po prostu dla rozrywki a nie dla ludu

Gość Detector Rootecky
"widzowie moich filmikow zaczynaja mnie martwic i wkurzac!" Naprawdę niepotrzebnie się martwisz.Im poprostu zależy na tym byś jak najszybciej rozpoczęła leczenie:)👄

Gość fghjdfghjdfghj
leczenie potrzebne tym co nie majakurwa humoru no juz na parade komradzie po co tracisz czas na mnie?