Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondinella

Tabletki Perfect Bust

Polecane posty

Gość blondinella

Czy ktoś używał tych tabletek? Jaki rezultat?

Gość gość
Ja zaczelam i nie wiem czemu ale zadzialay u mnie w droga strone, zmniejszyly mi sie piersi po perfect bust i nie wiem teraz co robic. :(

Gość gość
podbijam temat.

Gość abdelka
Nie wiem jak koleżance zmniejszyły się piersi ale od tych tabletek to raczej niemożliwe. Może schudłaś i po prostu razem z ciałem zmniejszyły Ci się piersi :P I tak sobie tłumaczysz. Sama jetem pół roku po kuracji. Podchodziłam do tego trochę sceptycznie ale koleżanka mnie namówiła bo u niej ponoć dało to takie dobre efekty. Tak więc pomyślałąm,że co mi szkodzi. Spróbuję. Po 1 miesiącu nie było efektów ale już po 3 były.Piersi stały się bardziej jędrne ,uniesione. Może nie powiększysz biustu tak jak po operacji ale na pewno o jeden rozmiar się da.

Gość gość
Pierwsze słyszę, żeby się komuś piersi zmniejszyły po zastosowaniu suplementu mającego za zadanie je powiększyć. Z tego co mi wiadomo to dużo dziewczyn czuje efekty dopiero po kilku miesiącach, czasem po 1 opakowaniu a czasami dopiero po 3. Nie można też mówić o efektach w granicach 3 rozmiarów ale jeden jak najbardziej jest możliwy do osiągnięcia. Po za jedzeniem Pefect Bust dobrze jest też ćwiczyć bo to wzmacnia działanie suplementu. Ogólnie warto sobie poczytać o tych tabletkach, polecam tu http://dyskretno.pl/tabletki-perfect-bust/ zajrzeć.