Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siwarka

Czy to dobry pomysł na interes za granica?

Polecane posty

Witam pisze ponieważ chciałabym zasięgnąć Waszej opini co do mego pomysłu na interes. Głownie chodzi mi o opinie ludzi mieszkajacych za granicami Polski. Mianowicie czy byli byście chętni do kupowania swojskiego miesa na zamowienie. mieso wyrabiane starymi wiejskimi sposobami, bez zadnych konserwantow, za przystepna cene, przez osoby ktore na codzien zajmuja sie taka produkcja w polsce, znaja sie na tym jak malo kto? z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość juupii
na tym zawsze byl jest i bedzie dobry interes upewnij sie tylko co do bhp sprawdz czy tam u Ciebie mozna bez problemu sprzedawac takie domowe wyroby

taaak!!!! bardzo bardzo chętnie!! moja mama mieszka w Belgii, facet przywozi z Polski procz mięsa, warzywa i owoce prosto z ogrodu.. mmmm są pyszne, pachnące, ja bym na pewno kupowała gdyby była taka możliwosc,

Gość nie wydaje mi sie zeby
taki uslugi byly za ''przystepna'' cene.

bo to nie jest jedzenie dla wszystkich - dobre rzeczy kosztują i żadnej dziwnej soli w tym!;)

Gość juupii
jedni jedza pasze w postaci parowek i konserw z 15% miesa, inni prawdziwe wedliny mozesz zjesc 4 parowki z zawartoscia miesa mniejsza niz w psiej karmie i dalej bedziesz glodny albo jedna prawdziwa i bedziesz najedzony (takiej prawdziwej nie kupisz, musisz sam zrobic) ps. szanujmy nasz organizm- to nie smietnik

Gość chce zrobic mamie zakupy
ja sie pisze na to oczywiscie online zakupy, a narazie szukam sklepu internetowego zebym w polsce zrobila mamie zakupy spozywcze ,totalna klapa normalnie Tesco ,Aldi nic takiego w polandzie nie ma ,na slask

mysle, ze byloby zainteresowanie - ale powinniscie tez pomyslec o mieszkancach tego kraju - nie tylko rodakach

jezeli taka zywnosc bedziesz wysylac z polski do uk ,to napewno sie to nie oplaci i mnie i tobie

z tego co pisałam , jak widać, niektórym sie widocznie oplaca, moja mama kupuje 1 kg jabłek za 1 euro.. !! tez sie zastanawialysmy jaki on ma z tego zysk, ale cos tam miec chyba musi..;)

chce zrobic mamie zakupy, małe sciowki zajmują się sprzedazą online, przynajmniej u nas w miescie jest kilka takich sklepow,

Gość nie wydaje mi sie zeby
ale jak to ma niby dzialac? ja mieszkam w 6 strfie lodnynu na pld-wsch. a ty gdzie masz baze??? w pl? w uk? w amsterdamie czy gdzie? ja chce sobie zamowic 300g schabu to mi dowieziesz do domu? 300g meisa? ikle mimunum trzeba zamowic? jak masz zamairt to rowozic? przeciez musisz oplacic kierowce,ubez, paliwo ,samochod itd. wiec w jaki sposob te ';przystepne ceny';' beda osiagniete? czy jak to ma byc? otowrzysz sobie jakis sklepik ,ja przcyhodze mowie ze chce 500g tego 2 kg tamtego ble ble ,a ty mi mowisz- ok ,bnedzie za 5 dni i znowu musze przyjsc i to odebrac? jak ja meiszkam w pold-wsch aty masz sklepik na zach,londynu to mi sie nie bedzie chcialo dojzedzac. i zreszta w jaki spsob to jest niby super oferta skoro to mieso i tak trzeba bedzie zamrozic i wcale nie bedzie to jakies super swieze mieso.

1 kg jablek za 1 euro to fakt tanio - powiedzmy ze tak samo zrobisz w uk ale np ja mieszkam na poludniu Anglii i taka dostawa musialabyc do 24 godzin, wiec podaj cene na 2 kg schabu bez kosci 2 kg karkowki 2 kig zeberek 2 kg boczku bo tym bym byla zainteresowana

aha no i certyfikat ,

to ja jeszcze moze sprostuje, ze ten pan ma swoje stoisko na wielkim rynku w centrum, Bruksela nie jest taka duza, takze kazdy moze sobie spokojnie dojechac, nie to co Londyn:S

Gość pytajaca.......
ja bym byla jesli by bylo z dostawa do domu ;)

Gość dfghfghjk
ja tylko kupuje takie jedzenie wiec tak na pewno ale gdzie ty to chcesz sprzedawac lepie o umowe ze sklepem specjalistycznym robie filmiki o moim zyciu w los angeles : http://www.youtube.com/watch?v=lslNLr6_Yo4

Gość numerowaa
Ja bym byla zainteresowana, ale jesli moglabym kupic male ilosci od czasu do czasu, bo ja bardzo rzadko gotuje.