Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczuplak

Tak jestem CHUDA i dobrze mi z tym!

Polecane posty

Gość kiwi25
moi znajomy śmieją się ze mnie że mam śmietnik zamiast brzucha , wszystko tam pcham a nadal nic nie widać , gdy rok temu pojechaliśmy nad może i widzieli jak pałaszuję obiady to pytali mnie gdzie ja to mieszczę ..:) za to mój maż uważa , że wyglądam super i mówi , żebym dała sobie spokój z tymi kompleksami

Gość kiwi25
miała być ,,morze ''

Gość Szczuplak
kiwi nie łam sie ty tez może przytyjesz jakbym nie miała tych tebletek od inekologo to bym cos na apetyt sobie kupiła w aptece chociaż kiedys mialam i nie pomogłam teraz musze iść na bilans i strasznie sie boje bo lekarze już mi nie raz przygadali że jak ja wyglądam ostatnio mnie kolezanka wkurzyła bo powiedziała że nie ma takiego czegoś jak dieta na przytycie no poprostu zal! to jest jakis odłam rasizmu kurde ;/ najgorsze że cięzko mi stanik znaleźść i jak ostatnio kupowałam to ta głupia baba w sklepie ojj małooo myślałam że jej szczele chyba chce zarobić czy kogos dobić ?!

Gość Szczuplak
widzisz ty masz męża który cie akceptuje wiec jest dobrze ja nigdy nie miałam chłopaka i to chyba przez to ;/

Gość kiwi25
mi lekarz przepisał kiedyś jakiś syropek na zwiększenie apatytu , tylko u mnie nie było to potrzebne bo ja cały czas mam duży apetyt :) mój tato też jest bardzo szczupły i genów już nie zmienię ... ja teraz i tak już lepiej sobie z tym radze , kiedyś byłam z tego powodu tak bardzo zakompleksiona , że pod spodnie zakładałam dwie pary getrów i na to dopiero spodnie , żebym wyglądała na grubszą .... to było chore ... ale to tylko wina ludzi , byłam słaba psychicznie i dałam się wpędzić w straszne kompleksy

Gość Szczuplak
http://slask.naszemiasto.pl/artykul/galeria/913735,internetowa-miss-polonia-woj-slaskiego-2011-glosowanie,galeria,1040913,id,t,tm,zid.html mam od niej chudsze nogi a tak to podobnie i rece moze chudsze ja sie cieszyłam że zimą mogłam pod spodnie leginsy zakładać heh

Gość Uroczy Roman
Chude dziewczyny mają brzydkie cipy, bo na wzgórku łonowym nie ma tłuszczu.

Gość Szczuplak
http://slask.naszemiasto.pl/artykul/galeria/913735,internetowa-miss-polonia-woj-slaskiego-2011-glosowanie,galeria,1040913,id,t,tm,zid.html mam od niej chudsze nogi a tak to podobnie i rece moze chudsze ja sie cieszyłam że zimą mogłam pod spodnie leginsy zakładać heh

Gość kiwi25
a teraz coś na poprawę humoru , mam kuzynkę która jest przy kości dość sporo a ja chudzielec i teraz wyobraźcie sobie jak śmiesznie wyglądamy jak idziemy razem na basen :) oboje się motywujemy do tego , że z powodu naszego wyglądu nie można zamknąc się w domu i odmawiać sobie przyjemnośći :)))

dziewczyny, czym Wy się przejmujecie? 99 procent ludzi, którzy wam dogryzają są po prostu zazdrośni. Cieszcie się swoją figurą i nie zwracajcie uwagi na innych. Czy nie widzicie, że większość tych komentarzy pochodzi od innych dziewczyn, najczęściej puszystych?

Gość kiwi25
też mam od niej chudsze ...

Gość Szczuplak
no ja też coś koło tego . ej może zrobimy grupowetycie co?:-)

Gość Szczuplak
ale czy warto się zmieniać dlatego że innym się masz wygląd nie podoba!

Gość kiwi25
dieta na przytycie ...? ja wiem że mi nie pomoże bo nie raz próbowałam , ale będę wam kibicować , może też się przyłącze ale to tak dla zabawy , wiem , że ponoć banany są dobre żeby nabrać trochę ciałka

Gość kiwi25
a próbował ktoś produktów Herbalife na przytycie ?????

czy nie lepiej po prostu zaakceptować siebie? dajcie sobie spokój z dietami na przytycie. Nie jedna chciałaby mieć taką wagę, lecz nie może.

Gość Szczuplak
Herbalife nie znam co to jest!? no banan ma 100kcal a kebab 900! musze to jeść choć wiem że to nie zdrowe

Gość Szczuplak
baska lepiej ale nie każdy umie siebie zaakceptować. ja pomyśle jeszcze jak przytyc i jak coś to będę o tym pisać więc wpadajcie tu

Gość Szczuplak
a jak po tych tabletkach anty przytyje to też napisze

też nie akceptowałam siebie przez bardzo długi okres. do tej pory słyszę negatywne komentarze na swoj temat, ale ignoruję to. Więcej jest tych miłych :)

Gość Szczuplak
baska to fajnie że akceptujesz siebie też tak chce no ale jak teraz nie przytyje to kiedy? teraz się rozwijam i potrzebuje tych kg

Gość kiwi25
racja , trzeba popracować nad swoja pewnością siebie , tylko ciężko jest na każdym kroku , wśród znajomych , rodziny w pracy odpierać ataki , mnie już na mdłości bierze , jak setny raz słyszę to samo ...

Gość nie przejmujcie sie ..
ja od dziecka jestem chuda. tak mam . teraz mniej jak byłam dzieckiem no ,ale dalej ważę 47 ,a wzrostu mam 163 jakieś . zwykle dogryzają mi oczywiście kobiety tekstami ,, ty to jesteś strasznie chuda" albo ,,matko ,ale chuda jest ta dziewczyna" facetom się jakoś podobam i to bardziej jak pozostałe moje kolezanki. najlepsze było jak bylam z kolezankami i z nami poszła jeszcze taka jedna dziewczyna do klubu . taka grubsza. i mi powiedziała ,, ty wazysz 47 ? a myslałam ,ze 40" oczywiscie nie wygladam na tyle ,ale chciala byc złosliwa. a potem w klubie ja miałam największe powodzenie do mnie podchodzili co chwile , a do niej w ogóle :) jak z jednym tanczyłam to sie usmiechnęłam do niej to sie na mnie tylko bykiem popatrzyła :D

Gość Szczuplak
kiwi też mam tego dosyć ludzie nie są tolerancyjni

Gość Szczuplak
haha dobrze jej dowaliłaś! xd pewnie jej głupio było ale ty jestes niższa więc ta waga nie jest taka straszna

Gość nie przejmujcie sie ..
ale ja jestem drobnej kosci wiec podejrzewam ,ze jakbym wiecej wazyła tez bym chudo wygladała. zresztą chyba generalnie ludzie chudzi z natury są drobnej kości

Gość gvbgrg
bo zbyt wychudzone to po prostu niekonbiece a typowo meskie ble