Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczuplak

Tak jestem CHUDA i dobrze mi z tym!

Polecane posty

Gość kiwi25
ja tez nawet nie wiem czy u mnie w okolicy jest jakiś dietetyk, pewnie tak tylko trzeba by było poszukać , a ty się nie dołuj jak przejdzie ci choróbsko to weź się w garść i postaraj zastosować się do jakiejś diety , teraz sobie odpuść jak się złe czujesz

Gość kiwi25
szkoda że fast foody są niezdrowe, bo jedząc je w dużych ilościach pewnie byśmy nabrały masy ciała a, ale kosztem zdrowia to bezsensu

Szczuplak, chociażby takie, że wszystkie ubrania dobrze leżą, nic nie wisi, nic nie dynda, nic się nie wylewa, no i wreszcie wyszła mi kratka na brzuchu :D. Ja nikogo nie namawiam do bycia chudym, czasem tylko mnie denerwuje, ze odmawia się chudym osobom prawa do czucia się dobrze ze sobą.

Gość kiwi25
a na mnie ciuchy wcale dobrze nie leżą , spodnie się marszczą , koszulki odstają , muszę się niezłe nakombinować , żeby się fajnie ubrać ...

to prawda, że rozmiarówki są zaniżane, kiedyś 36 to był na prawde mały rozmiar, a teraz... ale przynajmniej mam pewnośc, że jak ubiorę spodnie nie zrobi mi sie muffin top.

Gość Szczuplak
dziewczyna a jak bd jadła fast food to.co się stanie? bo np kena ma900 cal więc to się opłaca jeść łatwo można przybyć teraz nie mam jak isc do literką bo mam ginekologa na głowie może kiedyś kulka a jaki robisz ćwiczenia na brzuch? bo chce zacząć ćwiczyć

Gość Szczuplak
*dietetyka

Gość Szczuplak
kulka a codzinennie ćwiczysz ? i ile czasu ? mi jak zwykle brak motywacji

Gość Szczuplak
ten pilates to wgl chyba jakaś nowa forma ćwiczeń nie ? słaba jestem z angielskiego ale po zdjęciach wiem o co chodzi xd

Gość kiwi25
narobiłaś mi ochoty na tego kebaba :) co do jedzenia tych fast foodów to niezdrowe , ale sama je lubię i chętnue skorzystałabym z nich , byleby tylko przytyć

Gość Szczuplak
tak wszyscy mówią niezdrowe niezdrowe ale co sie stanie jak bd to jakiś czas jadły żeby przytyc ? ; ) UWAGA : zaraz święta czyli : czas na WIELKIE OBŻERANIE SIE może jakiś kilogramek wpadnie ? ;d co wy na to ?

Gość kiwi25
co do ćwiczeń , to moja koleżanka która tez była szczuplutka , zaczęła chodzić na siłownie i tam trener dobierał jej takie ćwiczenia na budowanie masy ciała i faktycznie przytyła ! nie wygląda jak lekkoatletka tylko tak fajnie zgrabnie ... ale mi się na siłownie chodzić nie chce

No ja też nie wyglądam bezksztaltnie, ma mięśnie łydek, wyrzeźbione nogi i to mnie ratuje. Szczuplak, pilates w latach 20stych powstał :D. Na youtubie na pewno znajdziesz z tym filmiki.

Gość kiwi25
heheh może i wpadnie :) co do takiego chwilowego jedzenia tych fast foodów to myślę że nic ci się nie stanie , tylko czy jak przytyjesz a potem przestaniesz je jeść to czy waga się utrzyma ???????

Gość Szczuplak
wcześniej nie słyszałam o pilatesie ;p wiesz ja miałam momenty ze naprawde mało jadłam i nie chudła specjalnie wiec myśle że po fast foodach też potem nie schudne jak na razie to śrrednio raz w tygodniu jestem na jakiś frytkach pizzy czy cos trzeba częściej :D plus jem chipsy i wszystko co niezdrowe często ;) musze poćwiczyc troche no bo jak już chuda jestem t wypadałoby żebe ten brzuch wyglądał nie ! nigdy specjalnie nie ćwiczyłam bd ciężko ;/ zaczne od brzucha a i ostatnio ucze sie robic szpagat ale kiepsko idzieznaczy jestesm bardziej już rozciągnięta ale jeszcze sporo mi brakuje ;)

Gość Szczuplak
*sory za błędy

Gość kiwi25
w takim razie wypróbuj tą dietę fast foodową :) może akurat będzie dobrze i zdawaj raport z postępów ja szpagat ostatni raz robiłam chyba w podstawówce ha

Gość Szczuplak
ok wypróbuje i bd pisać :D a ja nigdy nie zrobiłam szpagatu a zawsze chciałam :D dzięki za ten pilates właśnie oglądam filmiki na you tube ;p

Gość Szczuplak
trzymajcie się gruboo :-)

Gość Szczuplak
fajnie gdyby do naszego składu dołączyło więcej dziewczyn :-P

Gość kiwi25
szczuplak jak tam dieta ??? coś tu cicho ......

Gość apetyczna i madra
Chude moze i ladniejsze niz grube, ale sadzac po Waszych wypowiedziach, to strasznie infantylne jestescie! Tepe pustaki.

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja tez jestem chuda i doceniłam to całkiem niedawno ;) mam 35 lat 167 cm wzrostu i waze 45 kg, urodziłam 3 dzieci i mam super figurke ;) bez odchudzania po ciazach :D

Gość kiwi25
Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh -- to faktycznie , po ciążach taka figura to dopiero można powiedzieć wow

apetyczna i madra, los mi oszczędza większych problemów i bardziej mnie to cieszy niż martwi :). Aliyah mnie zawsze "pocieszano", że po dziecku przytyję. Cieszę się, że da się tego uniknąć :).

Gość kiwi25
a ja mam jednak nadzieje że po ciąży przytyję :P

Gość kiwi25
tzn . jak kiedyś w nią zajdę :)

Gość Szczuplak
część dziewczyny :-) zaczęłam więcej jeść ale po za tym nie prowadzę żadnej diety poszłam do wniosku że nie bd się katowac że dobrze jest ale więcej jem więc może przytyje nie chce mi się bawić w liczenie kalorii itp to bez sensu są ważniejsze rzeczy niż dieta wkońcu to do mnie dotarło xd jeszcze nie biorę tych tabletek anty :-P jutro oglądajcie rozmowy w toku :-) trzymajcie się!