Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczuplak

Tak jestem CHUDA i dobrze mi z tym!

Polecane posty

Gość kiwi25
szczuplak , madzia rozmawiałyście na gg ?

Gość Szczuplak
Nie a co? ja nie mam teraz gg

Gość Szczuplak
hej dziewczyny ! chyba zaczynam swoja tuczaca diete xd nie mam konkretnego planu ale postaram sie cos zmienic w swoim zywieniu kurde brakuje mi motywacji:-( najgkorsze jest to ze ja uwielbiam takie smieciowe jedzenie a nie moge sie przelamac do domowego no nienawidze tych kartofli schabowych i wgl! przez to malo jem z obiadu a to przeciez najwazniejszy posilek dnia wiec bez tego nie przytyje moj plan poczatkowy *jesc regularnie o stalych godzinach *przekonac sie do obiadu *jesc kaloryczne jedzenie *wiecej jesc w szkole nonie wiem co z tego wyjdzie zaczynam od tej chwili wprowadzac te zasady w zycie jaktu zwiekszyc apetyt.... ktos sie do mnie przylaczy? bo samej ciezko kiwi i inne chudzielce pozdrawiam:-):-)

Gość Szczupłak
kulka naprawdę twoja waga ci nie przeszkadza?a ile ty wazysz?

Gość Szczuplak
Sory 41 xd naprawdę mało

Gość kejt !
ja nie uważam się za chudą , jestem w sam raz :) wazę 54 kg przy wzroście 175 :) .

Gość Szczuplak
kejt no i ty masz dobra wagę ale ja 48 przy 170 to nie bardzo tak bardzo bym chciała zobaczyć na wadze ta 5 z przodu xd ale dam rade :-)

Gość hsderwyrwa
Dopiero masz 16 lat i po 20 roku zycia na bank przytyjesz:P

Gość Szczuplak
Nie chce czekać nie wiadomo niektórzy całe życie są chodzi ja tak nie chce nie chce wiele z 5kg więcej nie potrzeba mi xd

Gość Szczuplak
*chudzi

Gość hsderwyrwa
sCZUPLAK .. MAM PARE ABRDZO CHUDYCH KOLEZANEK I WIEM CO ONE PRZEZYWAJA bo nie moga przytyc:/ Moze idz do dietetyka?:P

Gość Szczuplak
Poszłabym ale teraz nie mam jak mama i tak ma dosyć że musi że mną do ginekologa chodzic:-\ bo mam problemy z okresem i teraz mi przepisał tabletki anty więc może po nich przytyje

Gość Chuuuda
No nie wiem nie wiem Mnie też tak pocieszali ,że przytyję jak przestanę być nastolatką. Mam 23 lata i co ? nadal jestem chuda a do tego wysoka co jeszcze bardziej potęguje ten efekt. Mam dość. Znajoma próbowała mi wmówić anoreksję a ja jem wszystko- kilka posiłków dziennie, przekąski ,słodycze. Myślałam ,że po tabletkach anty przytyję - a spowodowały tylko spuchnięcie biustu Reszta - tak samo chuda- zero bioder, patykowate ręce i nogi Na taką budowę chyba już nie ma rady Staram się to zaakceptować po prostu, ale taka figura pasuje do nastolatki a nie do dorosłej kobiety

Gość Szczuplak
Rozumiem cię mówisz że taka figura pasuje nastolatce ja jakoś się z tym źle czuje a byłaś kiedyś na jakiejś specjalnej diecie żeby przytyc? jakie są twoje doświadczenia? bo ja właśnie zaczynam ta dietę a po odstawieniu tych tabletek piersi zmalały?

Gość hsderwyrwa
Chuuuda ile wazysz i ile masz wzrostu?

Gość Szczuplak
znaczy to nie jest profesjonalna dieta ale spróbuje coś zrobić z tym poczynam my internecie...

Gość Szczuplak
* poczytam w internecie

Gość Szczuplak
ciekawe czy trudniej jest schudnac czy przytyc xd

Gość Szczuplak
Wczoraj taka fajna rozmowa była a dzisiaj cicho nie ma z kim pogadać odezwij się krwi i reszta

Gość hsderwyrwa
Wg.mnie trudniej jest przytyc ale nie ma reguly

Witam! Z góry przepraszam Was że nie w temacie, jednak potrzebuję Waszej pomocy. Jestem studentką i razem z koleżanką realizujemy baaardzo ciekawy projekt. Proszę wejdźcie i zobaczcie! Bardzo byłabym Wam wdzięczna za poświęcenie choć chwili czasu na to.. Wejdź i polub! www.polskiemiliondolarow.pl Z góry ogromne dzięki Pozdrawiam www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!!

Gość Szczuplak
zaśmiecasz tym całą kafeterie no chyba trudniej

Gość kiwi25
szczuplak to życzę wytrwałości w diecie :P , może faktycznie dobrze byłoby pójść do dietetyka , zastanawiam się nad tym ....

Gość kiwi25
ale ten dietetyk chyba byłby dobry dla mnie , a Tobie pewnie by powiedział że jeszcze dojrzewasz i wszystko się możne zmienić ... no chociaż nie wiem ..? zastanawiałaś się nad wizytą u dietetyka ????

Szczuplak, obecnie 41 kg. Jeszcze niedawno było 46, ale wystarczyło trochę stresów w pracy. Waga mi nie przeszkadza, widzę sporo zalet takiego stanu.

Gość kiwi25
musimy zjadać ponad 3500 kcal dziennie , chyba wezmę kartkę , spisze wszystko co zjem w ciągu dnia a potem policzę kalorie i zobaczę ile ja tych kalorii dziennie pałaszuje :P

Gość kiwi25
Kulka_Mięty pozytywne myślenie to już połowa sukcesu , widzę że jesteś w podobnym wieku co i ja , kurcze tez chce tak myśleć , a człowiek jest głupi i zamiast cieszyć się życiem to przejmuje się swoją wagą jakby większych problemów nie było .. łatwo się pisze ale trudniej to w głowie przestawić :/

Gość Szczuplak
kulka miety jakie niby zalety? kiwi właśnie nie mam jak isc do dietetyka nawet nie wiem gdzie go znaleźć nie mam motywacji jestem chora i nie chce mi się jeść dzisiaj zjadłam tylko pół bułki i parę dęlicji tak nigdy nie przytyje! no nie moge :-(