Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotelowaaaa

rozmowa kwalifikacyjna w hotelu jako recepcjonistka pomocy!!

Polecane posty

Gość hotelowaaaa

hej jutro mam rozmowe kwalifikacyjna w hotelu jako recepcjonistka, moze ktos mi podpowie jak wyglada taka rozmowa?jakie zadaja pytania?czy rozmawia sie po angielsku? moj angielski jest na pozniomie komunikatywnym jednak w cv mam napisane srediozaawansowany;/ robilam cv przez program i nie bylo tam mozliwosci zaznaczenia komunikatywny dlatego wybtalam sredniiozaawansowany. i w tym problem;/ boje sie tam isc bo jak zobacza ze niby tak dobrze umiem angielski i zaczna ze mna rozmowe a ja nie bede wiedzala co powiedziec to mnie wysmieja;/

Gość spoko loko
Abys dogadac się umiała i znała słownictwo branżowe:) Na necie jest pełno takich stronek. Pewnie przeprowadza z Toba krótka rozmowę na temat zarezerwowania pokoju czy cos.

Gość kpg
pogadaj do siebie po ang.

Gość jak jak jak ttt
i pewnie bedzie jakas scenka ze np. gosc przychodzi i nie podoba mu sie pokoj a inengo nie ma bo wszystko zajety i jak wybrniesz z tej sytuacji.

Gość hotelowaaaa
no i jakie powinnam wymienic cechy sowje pozyztywne i negatywne? tak zeby pracodawca byl zadowolony?

Gość dfghfghjk
zastanow sie do hotelu przybywaja zagubieni goscie zmeczeni po pidrozy obchodzi ich atmosfera i takiej recepcjonistki szukaja ktora potrafi byc mila na zawolanie wiec jak pojdziesz ztremowana i histeryczka to przejebiesz robie filmiki o moim zyciu w los angeles : http://www.youtube.com/watch?v=lslNLr6_Yo4

Gość dfghfghjk
powiedz ze bardzo lubisz ludzi ze jestes przyjanza itp cecha negatuwna - nie umiesz dosc angielskiego by biegle mowic i nie umiesz gotowac czy cos - cos co zupelnie nie powinno przeszkodzic w otrzymaniu tej pracy robie filmiki o moim zyciu w los angeles : http://www.youtube.com/watch?v=lslNLr6_Yo4

Gość znak zapytaniaaaaaaa
dfghfghjk ogladalam twoje filmiki, zaje bista jestes!:)

Gość hotelowaaaa
a jesli mnie spytaja o cechy pozytywne i negatywne hotelu? to co odpowiedniego powinnam powiedziec

Gość jak jak jak ttt
powiedz ze nie umiesz robic pompek :P

Gość jak jak jak ttt
pozywywtny- to umiejentosc nawiazywania szybkiego kotnarku z ludzmi, entuzjazm, rozwiazywanie prbolemow, pomocna

Gość dfghfghjk
powiedz z usmiechem ze nie umiesz gotowac- wymysl cos czego recepcjonistksa nie potrzebuje! dzieki za ogladanie!

Gość jak jak jak ttt
mozesz powiedziec ze np.bardzo sie przejmuejsz jezeli zrobisz cos zle i potem nie mzoesz spac :P

Gość ja angielski tez srednio znam
a jestem recepcjonistka. W sumie ja jako takiej rozmowy kwalifikacyjnej nie mialam . Zatrudnili mnie na probe i tak juz tam pracuje ponad 2 lata... niemieckiego nie umiem za z kazdym niemcem sie dogadam :D wydaje mis ei ze wystaczy to ze jakos tam sie bedziesz z nimi komunikowala a jak zaczniesz prace to sama bedziesz chciala lepiej poznac jezyk zeby nie wyjsc na glupia przed obcokrajowcami hehe :D

Gość hotelowaaaa
ja angielski tez srednio znam - nie krepuje Cie to ze nie znasz zbytnio angielskiego? dogadujesz sie z goscmi?