Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo kupiłam tanio a teraz kombi

powiedzcie czy takie body to dla dziewczynki czy chłopca?

Polecane posty

http://allegro.pl/show_item.php?item=2238588911&msg=Obserwujesz+aukcj%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0D%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=68945115512738b1601bef683b7441d98c4b031b0dacff8bd2d8f4e849d8f130

Gość boszee co za idiotka
Unisex.moze byc dla dziewczynki i chlopca

Gość boszeeee
co za nachalna reklama. czy naprawde ludzie myslą ze jak ktoś przypadkiem wejdzie na allegro to zaraz musi kupowac?

no bo myslałam ze dla chłopczyka ale sie zastanawqiam czy raczej dla dziewczynki nie pasuje...taka czerwien

nie to zadna reklama :D dzisiaj kupiłam taki zestaw za... 5 zeta mamy miec chlpka miec w rodzinie i jak pisałam sie zastanawiam czy to pasuje

Gość Bzdura to nie jest tak
Stanowczo dla dziewczynki i to odrazu rzuca się w oczy (zwłaszcza to białe) a czerowne dla chłopca w Miki ? ....;) . Oba stanowczo dla dziewczynki.

to mnie załamałas

obojętne. Moglabymz alozyc i chłopcu i dziewczynce. Moj syn mial sporo czerwonych ubranek i nadal ma ;) Ale body z myszką przebraną za mikolaja i workiem prezentów to tak raczej nie na ta pore roku ;)

Gość gość
Unisex :)

ale jak sie urodzi w lipcu to na grudzien bedzie miała w sam raz no jak nie brac za taka cene!!! :D

Gość necia2229
Uniwersalne :)

ktos jeszcze odgrzebał .... po pierwsze nie wiem jak w aukcji ale mam nowe w pudełku jeszcze oryg.zapakowane a po drugie laska gdzie ty tam róz widzisz ?:D 1 bodziak jest czer-wo-ny a drugi szary wiec sama widzisz ze zdania sa podzielone co do płci

Gość hyregtwrfahbtwg
autorko ja mojemu synkowi czesto kupowalam czerwone ubranka ,koszulki spioszki moze dlatego ze jemu pasuje czerwien i bordo do twarzy,ja bym ubrala je swojemu syniowi,ubieram dziecko we wszytskie kolory z wyjatkiem rózu,lubie moje dziecko w żółtym i jasnych odcieniach!