Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

Jakie blondynki mają kolor włosów na cipce, czemu są czarne a nie blond?

Polecane posty

Zawsze jak widzę naturalną blondynkę, to myślałem że ma włosy na cipce tego samego koloru, okazało że że zazwyczaj mają czarne. Ja już widziałem blondynkę, co miała włosy blond na cipce. Więc pytanie do blondynek, jakie macie kolor włosów na cipce?

Gość tewwetwet
ja jestem blondynką i mam blond włosy na cipce. Czasami farbuję je na czarno.

Gość jnb
Sama czy u fryzjera? :D

Gość jhcfgvhnjkml;bjkl
normalnie blondynka moze miec czarne, tez mnie zawsze zastanawiało czemu, pod pachami tez zazwyczaj sa czarne, nawet u blondynek, mowie o naturalnych

Gość ruda :P
Zwykle włosy łonowe maja zbliżony kolor do brwi ;)

Gość jnb
Ja mam wsszędzie bardzo jasne. Cerę też mam bardzo jasną i oczy, tylko usta mocno czerwone. Fatalnie to wygląda :(

Gość kalakashdhdad
do naturalnych ;> ja jestem blondynką, a brwi maluję na ciemny brąz, chociaż naprawdę mam b. jasne, prawie białe (włosy łonowe też mam jasne)

Kwestia gustu, mnie sie podoba. Jasne włosy na cipce fajnie wygladają, lubię kobiety o jasnej karnacji, takie w stylu Skandynawskim, do tego z silnie błekitnymi oczkami.

A jest możliwe żeby kobieta wcale nie miała włosów łonowych? Nie chodzi mi o depilację, ale że naturalnie ich nie ma. Bo są kobiety co naturalnie nie mają włosów na nogach i rękach i wcale nie muszą się tam depilować, więc czy możliwe aby tych włosów nie miała także na cipce?

Gość boliakkbc
ja jestem szczupla,ladna,mocno blekitnooka,wysoka,z jasnymi wlosami lonowymi,naturalna blondynka:)🌼:classic_cool: pozdrawiam cie autorze:)

boliakkbc-Szkoda że u nas tak mało takich dziewczyn jak ty.

Gość boliakkbc
coz jestem szczesciara:) oberwalo mi sie od natury:P:classic_cool:🌼

Gość bim bom bim bom bim bom
zaytaj Luske z Wind vel skazana na blon ona na pewno udzieli tobie wyczerpujacej odpowiedzi :D

Gość demon z piekła
blond włosy na cipie wyglądają paskudnie

Gość marsden
żeby ocenić włosy na cipce panienki wystarczy spojrzeć na zarost nad oczami , tylko że one teraz często malują brwi i może okazać się ,że ma czarne , a w łóżku wyjdzie że ma rudą cizię :)

Gość gość
SZUKAM ZDJĘĆ CIPEK W KOLORZE RUDYM

Gość gość
Nie wiem jak to jest u wszystkich blondynek ale pewnie nie ma reguły. Raz byłem z taką która u góry miała raczej ciemniejszy blond a na dole wręcz jasny. Jedne i drugie naturalne. Raz byłem z taką co miała naturalne bardzo ciemne włosy, prawie czarne, ale na dole ledwo co i do tego takie plowe, jakby trochę bezbarwne. Innym razem miałem blondynkę dość jasna co miała na dole bardzo czarne, kilka razy ciemniejsze od moich a jestem ciemnym blondynek. Bylem w życiu z 5 laskami. Żadna się nie depilowala i każda miała tam inne.

Gość raaamaja
A ja jestem ciemną blondynką wszędzie + niebieskie oczy :classic_cool:

Gość gość
ty bsa nie byles z zadna dziewczyna i te swoje fandazje w doope wsadz

gość-Widziałem więcej nagich kobiet, niż ty masz włosów na głowie.

Gość gość
a ja jestem przystojnym, wysokim, wysportowanym, czarnookim brunetem... ale tam jeszcze nic mi nie urosło ..ehhhhh :)

Gość gość
uderz w stol i nozyce sie odezwa bsa, lesny, musisz jeszcze duzo ksiazek i slownikow ort przeytac zeby nikt twojej pisowni nie rozpoznal:D

A czemu ma nierozpoznać? Temat założony półtora roku temu....

Gość gość
hahahahaha bsa byl z piecioma dziewczynami dla samego ogladania cipek buhaha koniotrzep impotent

Gdzie byłem z pięcioma? Nie byłem ani z jedną, kobiety mnie nudzą i odbierają mi wolność. Natomiast jako że jestem wysokointeligentny, to wiem jak zadarmo sobie pooglądać na żywo nagie nastolatki. Nie zapomnij że jestem Aryjczykiem, rasa wysokointeligentnych ludzi.

no to żeś wykorzystał ten potencjał intelektualny....zalogowałeś się na stronce z kamerkami z publicznych toalet. :D

Gość gość
jako że jestem wysokointeligentny, to wiem jak zadarmo sobie pooglądać na żywo nagie nastolatki. Nie zapomnij że jestem Aryjczykiem, rasa wysokointeligentnych ludzi. x o k****a kolejny rondel na forum:D spadam od tego stad od tego rzadkiego smierdzacego doowna

Moorland-Nie, bo napisałem na żywo. Dziś łatwo zobaczyć nagie laski, trzeba znać jedynie teren.

Moorland-Ale co jest przykre? To że dajesz tyłka grubasowi bez zobowiązań? Czy to że dla swojego grubasa jesteś w stanie najgorsze świństwa w p*****e sobie porobić, aby twój spaślak nie musiał męczyć się w gumce. To jest k***a przykre i tragiczne.