Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

Jakie blondynki mają kolor włosów na cipce, czemu są czarne a nie blond?

Polecane posty

BSA - hmm, 90% wypowiedzi skierowanych do mnie z Twojej strony była o seksie, dziewictwie itp. To może popracuj nad tematami do rozmowy. A to co miałeś mi do zaproponowania? Ślub?:D

Jedno pytanie. BSA kiedy, wg Ciebie, uprawianie seksu nie jest puszczaniem się? Istnieje w ogóle taka kategoria? ­ I to raczej związek daje szczęście a nie sam seks ;) Ale prawiczki chyba w tej kwestii wiele do powiedzenia nie mają, czyż nie?

krwawa-Taaa, zamiast być szczęśliwa w związku, to ty wolisz być szczęśliwa na kafeteerii wieczorami. Co, już się wystukał wczoraj i dziś pije z kumplami? Ty masz k***a 21 lat, dałaś d**y gościowi jakieś miesiąc po zapoznaniu się. Ty chyba narawdę walczysz z prostytucją, dzięki takim jak ty, to prostytutki mają mniej klientów..

patologiczny kłamca z wybujałą fantazją, zboczeniec, podglądacz, niewykształcony i do tego obrońca moralności? Dlaczego on księdzem nie zostanie?!

BSA nie to żeby Ci dogryzał, ale dzięki takim jak Ty, którzy nie potrafią sobie kobiety znależć to ten zawód nigdy nie upadnie

Gość gość
niektórzy tak, ale są pewne osobniki które nigdy na d****i nie pójdą i będą prawiczkami do końca życia.

Pavlo1985-Jakoś d****a ode mnie złotówki nie widziała.

Gość gość
pavlo ty wspomagasz ten przemysl ?

Gość witaj krwawa
seks bez zwiazku jednak moze juz byc puszczaniem sie, nie mowimy przeciez o tym w zwiazku, z uczucia

Pavlo1985- O ja p*****le, nawet w walentynki dziewczynie pizzy i coli nie zafundujesz? Jesteś większy sknera niż Maciek B....

bsa - ale ty upośledzony jesteś. Myślisz, że jak komuś się pizzę stawia to nie po to, zeby tej osobie bylo miło tylko dla seksu? Ja nie wiem nawet czy ty jesteś z tego samego gatunku co my, a co dopiero rasy :D

Pavlo1985-Mówiłeś że za to nie płacisz...Pizze i coli za darmo nie dają....

Gość gość
a ja nie mam zadnych wloskow bo depiluje cipeczke regularnie :* ale jak uz jakies wyjda... to sa to czarne wloski.

Moorland-Tona pszenicy w skupie kosztuje ok 1000 zł, z hektara masz ok 5-6 ton. Do tego dopłaty do pola. Zobacz jaka kasa.... Czysta gotówka. Gdzie twoim zdaniem w tych obliczeniach jest błąd?

BSA we wszystkim podtekst seksualny widzi. Aż strach pomyśleć co się stanie jak jakaś kobieta się jego o godzinę zapyta :O

Pisałem że nie płacę za seks a nie że nie płacę za pizzę i colę? Ty umiesz ze zrozumieniem czytać, czy sperma już za bardzo na zwoje mózgowe naciska?

już się jedna o drogę pytała...wydukał coś i na tym się skończyło (ale oczywiście uznał, że się jej spodobał).

Gość gość
coś m isię wydaje że bsa się zbliża poziomem do offermy tamten poszedł w tematy polityczne a ten o seksie.

Pavlo1985- A gdybyś jej nic nie stawiał, nie przeznaczył byś na dziewczynę nawet złotówki. Twoim zdaniem miał byś seks?

bsa - ty chyba nie bardzo rozumiesz co to znaczy "związek", "miłość", "dbać o kogoś" nie?

Nie rozumiem, czemu niektórzy uważają że seks jest u faceta za darmo. Przecież dziewczyna kosztuje, dojazdy, dyskoteki, kolacje, kina. Tak samo jak rolnika kosztuje uprawa pola, musi kupić paliwo, zapłacić podatki, części do traktora, nawozy. To są wszystko wielkie koszty, nie ma rolnictwa bez inwestycji, tak samo z seksem, aby z******ć trzeba zainwestować w kobietę, inaczej nóg nie rozłoży. Po h*j pieprzyć bzdury że się za to nie płaci, skoro każdy wie, że dziewczyna to wydatki.

BSA, nie bój się o mój związek ;) Tym razem z mojego zrobisz impotenta?:D Wysil swój móżdżek a może inne pomysły przyjdą Ci do głowy. ­ "seks bez zwiazku jednak moze juz byc puszczaniem sie, nie mowimy przeciez o tym w zwiazku, z uczucia" Hej, kolego. Z tym, że ja będąc w związku, z jednym i jedynym jak do tej pory, wg BSA jestem szmatą ;)

a to ty myślisz, że kobieta nigdy nic partnerowi nie kupuje, nigdy nie płaci? Oj ty głuptasku.

BSA jak byłem w związku to nie żałowałem swojej kobiecie. Teraz jestem singlem i nie musisz wierzyć, ale nic nie wydaję na kobietę którą chcę zaciągnąć tylko na jedną noc do łóżka. Inaczej sprawa wygląda gdy chcem z jakąś spróbować wejść w związek,ale zmierzam do tego,że kobietę do SAMEGO seksu mam za darmo

Gość korposzczur z korponory
moorland, nie raz sie na tym forum mozna bylo przekonac, ze facet taki jak np. ja na kobiete nie zasluguje, bo nie planuje wielkiej kariery i ceni sobie spokojne biurowe zycie, nie w glowie mu prawo jazdy, auto, stawianie wolnostojacego domu za gotowke, wiec sila rzeczy nie jest w stanie nic kobiecie zaoferowac.