milenka100000 0 Napisano Marzec 28, 2012 Od środy (21 marca) biorę tabletki anty Daylette , okres trwał mi 4 dni . teraz mam delikatne brązowe plamienia ... czy jest to spowodowane tym że zaczęłam antykoncepcję hormonalną ? robiłam test ciążowy, wszystko jest ok . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Marzec 28, 2012 Skoro zaczęłaś brać tabletki anty to warto zajrzeć do ulotki, tam wszystko jest napisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 28, 2012 uwierz, że zaglądałam i to nie raz :) Ale jeżeli tutaj pisze to widocznie w ulotce nie pisze hmm :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 28, 2012 nic nie jest napisane * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 28, 2012 hmmmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harmonettt Napisano Marzec 28, 2012 ja biorę harmonet, i w czasie pierwszego opakowania miałam przez pierwsze 15 dni plammienia. i przy innych podobnnie miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 28, 2012 czyli to jest normalne tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niewiadomkaaaaaaaaaaaaa Napisano Marzec 28, 2012 Tak, ja przy pierwszych w życiu tabletkach plamiłam do samego końca pierwszego opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 29, 2012 Proponuję wrócić do szkoły i powtórzyć naukę czytania. W dziale 2., podpunkt "Krwawienie śródcyklilczne": "Przez pierwszych kilka miesięcy przyjmowania leku Daylette, mogą występować nieoczekiwane krwawienia (krwawienia poza okresem stosowania tabletek placebo). Jeżeli takie krwawienie utrzymuje się dłużej niż kilka miesięcy, lub jeżeli zaczyna się po kilku miesiącach, lekarz powinien zbadać przyczynę." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach