Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koscisty tylek 26

Co myślicie o facecie, który...

Polecane posty

Gość koscisty tylek 26
ja nie potrzebuję nadziei, potzrebuje pewności. Pozdrawiam

Gość barddottka
Jeśli był w związku to jaki gej? :o Dobrze się czujesz? :o

Gość koscisty tylek 26
znam 3 homo, ktorzy byli w zwiazkach z kobietami, 2-och z nich w dlugoletnich :)

Gość hhjfghjfgj
pewności? na forum? to już oficjalnie stawiam kreskę na twoim intelekcie

Gość barddottka
Gejów? Chyba bi. Gej nie będzie chciał się wiązać z kobietą. Co za bzdury:o

Gość koscisty tylek 26
oby Cie Twoj wlasny jad zatruł :) Piszesz, ze nie powinnam go oceniac na podstawie daleko idących wniosków a sam/sama oceniasz mnie przez pryzmat paru wypowiedzi, probując udowodnić mi brak inteligencji.

Gość hhjfghjfgj
ja niczego nie próbuje udowaniać, to wszystko widac jak na dłoni, nic nie muszę robić

Gość koscisty tylek 26
Bardottko naprawde znam zdeklarowanych geji, twierdzacych, ze to był błąd, ale zgodzę sie z Tobą, że raczej nalezaloby uznac ich za bi :) Pozdrawiam

Gość koscisty tylek 26
Dobrze, skoro to widac, to poproszę Cię o opuszczenie tego tematu, bo Twoje wypowiedzi nie wnoszą nic do tego postu . Zegnam

Gość barddottka
Słuchaj a napisz po czym wysuwasz takie wnioski. Ja się poobracałam trochę w ich środowisku i wydaje mi się, że jak Ty czujesz, że to gej, czy tam bi, to tak jest, niestety albo i stety, nie wiem.

Gość koscisty tylek 26
Ja się kiedys dośc mocno pomyliłam przy probie oceny preferencji seksualnych pewnego osobnika- okazl sie gejem a w zyciu bym go o to nie podejrzewała, zarty z kobeitami i jego zachowanie w stosunku do nich sugerowaly zupelnie cos innego. Nie wydaje mi sie, zeby byl gejem, poniewaz to w jaki sposob obserwuje kobiety i z nimi rozmawia wskazuje na cos innego, ale tak jak mowie, keidys sie pomylilam przy takiej ocenie . P.s. Ja do tej pory w takich klimatach sie obracam :)

Gość koscisty tylek 26
Jego koledzy bardzo czaesto wysylaja kąsliwe uwagi w jego kierunku z podtekstem dotyczacym braku partnerki przez taki dlugi czas. Ja jestem dosc bezposrednia osoba i boje sie, ze moglabym go swoim zachowaniem w jakis sposob urazic, dlatego probuje wyciagnac jakies wnioski, zeby moc uniknac ewentulnego przerazenia z jego strony moim zachowaniem ;)

Gość barddottka
A jak poznałaś tego osobnika, to już wtedy znałaś to środowisko dobrze? Bo ja musiałam trochę z nimi poprzebywać i poobserwować, żeby móc celnie wysuwać wnioski na temat tego czy są homo. To jak Ci się nie wydaje, to pewnie tak nie jest. I na Twoim miejscu na pewno nigdy bym nie sugerowałabym mu, że tak kiedykolwiek myślałam. Po prostu obserwuj uważnie i podejdź do znajomości z dystanem. A na bycie samemu przez długi czas jest milion wytłumaczeń. I to często, są powody dla których nie należy kogoś skreślać. Także spokojnie :)

Gość koscisty tylek 26
dziękuje bardotko, masz w 100% rację , po prostu poniekad umowilam sie z nim, bo denerwowalo mnie obgadywanie go i robienie z niego kryptogeja ;)

Gość koscisty tylek 26
w momencie pzonanai go nie obracalam sie jeszcze w tym towarzystwie, wiec faktycznie nie powinnam wysnuwac zadnych wnioskow ;)

Gość barddottka
Ufaj swojej intuicji, idź na spotkanie, baw się dobrze i w ogóle o tym nie myśl. A w końcu i tak się dowiesz dlaczego był tyle czasu sam.