Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikluik

jakie sa zarobki w Anglii na wakacje?

Polecane posty

Gość mikluik

warto jechac?

Gość nie warto, bo
w Anglii nie ma teraz pracy i ciężko cokolwiek znaleźć Też miałam jechać, ale zrezygnowałam na rzecz USA, tam mam już pracę zapewnioną i to legalnie w dodatku

Gość mikluik
do USA to jeszcze trzeba miec wize a i podróz bardzo droga

Gość zaczarowany olowek1000
zarobki sa takie same jak poza wakacjami

W Anglii nie ma różnicy czy wakacje czy nie, tak samo płacą a pracę.Nie wiem skąd ten pomysł, ze płacą inaczej.Nie radze też jechać w ciemno, nie mając już załatwionej pracy.

Gość nie warto, bo
ja mam wize pracownicza :)

Gość mikluik
prce moge miec zalatwoina juz teraz chce tylko wiedziec czy duzo tam sie zarabia

Gość hmmmhmhmmmmm
ile sie zaraboi to zalezy gdzie i co bedziesz robic i ile pracodawca chce ci zaplacic. minimum legalnie to 6f na godz. czy tam 5,93. f

6.08 jest minimum.Po co się pytasz ile zarobisz jak będziesz miała pracę załatwioną?Chyba powinnaś wiedzieć ile będzie Ci zapłacone?

Gość mikluik
moge miec zalatwiona, ale jeszcze sie nie zdecywodwałam, dlaego pytamn jakie tam sa mniej wiecej warunki:)

A osoba która ma Ci pracę załatwić, nie może Ci wszystkiego powiedzieć.Jak się żyje w Anglii? Czy to tajemnica? A poza tym to ważne jest kto Ci tę prace załatwia i co oczekuje w zamian? Bo na ładne oczy mało kto już pomaga. Bo może Ci załatwić pracę, Ty przyjedziesz i się okaże, ze będziesz miała tej pracy zaledwie kilka dni i do Polski wrócisz z niczym.

Mnie nie pytaj, bo ja nigdy nie byłam w USA więc nie mam zielonego pojęcia, czy się da.

Gość MościPan
Będąc w Polsce możesz na spokojne ogarnąć sobie pracę w USA. Ważne to znaleźć solidnego pracodawcę. Jeśli jesteś studentem, możesz sobie wyrobić wizę turystyczną, dostaniesz ją na pewno, żeby w razie komplikacji już na miejscu spokojnie tam przebywać. Świetnym planem jest praca na etacie i dorabianie sobie po godzinach w Internecie, i tak i tak każdy z nas siedzi w sieci. Ja tak robię, jestem zadowolony, na pewno w wakacje coś zaoszczędze. Polecam każdemu, uwaga - wciąga! http://www.szmaragdowaliga.com/?sponsor=Jurekos